Zalagasper predstavili novo izdanje “at home”

Zalagasper predstavili novo izdanje “at home”

Podijeli

Zala Kralj i Gašper Šantl, koji glazbu kreiraju i izvode kao duo zalagasper, u udobnosti vlastitog doma predstavili su kućne verzije svojih autorskih pjesama. Igrajući se s aranžmanima, svoje pjesme su predstavili u drugačijem i sanjivijem ruhu.

Među pjesmama koje su talentirani glazbenici odsvirali našli su se publici već dobro poznati singlovi „S teboi“, „Signals“ i „Sebi“, zahvaljujući kojoj su se prethodne godine predstavili široj publici i još jednom dokazali kako glazba ne poznaje jezičnu barijeru. Navedene su se pjesme našle na njihovom debitantskom albumu „4“, koji je objavljen u veljači ove godine. “Ovo je naša jednostavna kućna svirka s kojom smo se jako zabavljali” komentirali su zalagasper.

Osim što su ih odsvirali u svojem stilu, svaka od pjesama dobila je i vlastiti vizual koji je dostupan na njihovom YouTube kanalu:

Zala i Gašper radijskim su eterima prvi put zaplovili 2017. godine, kad su objavili odlično prihvaćen debitantski singl „Valovi”, nagrađen slovenskom nagradom “Zlata pisčal” u kategoriji Pjesma godine. Zalagasper kreativni izričaj pronalaze i u stvaranju vizualnog identiteta njihovih pjesama, a spotovi koje su do danas predstavili na njihovom YouTube kanalu skupili su više od 4 milijuna pregleda.

Podijeli