Radio 1 započeo je djelovati 1993. godine, tada pod imenom Radio-postaja Nedelišće. Naš identifikacijski znak promijenili smo u listopadu 2000-te kada smo preselili u nove prostore u centru Čakovca.

Vrlo brzo nakon početka emitiranja naš je radio stekao širok krug poklonika, što smo uspjeli zadržati sve do danas. Istraživanja uglednih agencija pokazuju da našu publiku čine ljudi različitih dobnih skupina, stupnja obrazovanja, kvalifikacijske strukture – učenici, studenti, radnici, profesori… To nas, naravno, obvezuje da raznolikim programom zadovoljimo interese svih naših slušateljskih skupina. Program emitiramo 24 sata dnevno, u čemu sudjeluje 12 zaposlenih i nekoliko stalnih vanjskih suradnika.

Preseljenjem smo značajno unaprijedili naše tehničko-produkcijske standarde, a već nekoliko godina naš je program moguće neprestano pratiti i putem Interneta.

Medijski smo pokrovitelj većine najznačajnijih događaja, a gotovo da nema poznatije osobe iz političkog, estradnog ili sportskog kruga koja nije gostovala u našem studiju.

Već nekoliko godina Radio 1 je nezaobilazni sudionik najvećih koncertnih i drugih sličnih događanja u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, zahvaljujući tome što tvrtka u svom vlasništvu ima profesionalni razglas Martin Line Array, kojeg su koristili vodeći hrvatski i svjetski izvođači.

Uz najvišu slušanost u Međimurskoj županiji, sa zadovoljstvom možemo konstatirati da smo odlično praćeni i u Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji, kao i rubnim dijelovima Mađarske i Slovenije.

Trg Republike 6, 40 000 Čakovec, CROATIA
Program: +385 40 311 555
Marketing: +385 40 311 333, natasa@radio1.hr

Direktor
Enver Muminović

Glavni glazbeni urednik i šef tehnike
Mario Novak

Direktor marketinga
Milena Muminović

Voditelj marketinga
Nataša Magdalenić
natasa@radio1.hr

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    WordPress Lightbox Plugin