ULTRA Europe: Poznati su prvi izvođači koji će obilježiti desetu godišnjicu festivala

ULTRA Europe: Poznati su prvi izvođači koji će obilježiti desetu godišnjicu festivala

Podijeli

ULTRA Europe ove godine slavi deset godina. Ovoga će ljeta tako splitski Park Mladeži, od 12. do 14. srpnja, ponovno postati središte globalne EDM glazbene scene. Poznati su i prvi izvođači koji će obilježiti desetu godišnjicu festivala. Više donosimo u priopćenju.

ULTRA Europe deseti put za redom otvara svoja vrata elektroničkoj ekstazi, futurističkim inovacijama i nezaboravnim glazbenim trenucima. Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet, prva su otkrivena imena rođendanskog izdanja, a svaki od njih spreman je ispisati novo poglavlje u bogatoj povijesti festivala.

Nakon cijelog desetljeća svojih izdanja, ULTRA Europe postala je srž ljetnih festivala, ali i obiteljsko okupljalište za tisuće ‘Ultranauta‘ iz cijelog svijeta.

Ove će se godine festival transformirati u povijesni događaj koji se ne propušta. Zajedničku proslavu deset godina strasti, glazbe i nezaboravnih trenutaka, u gradu čije toplo srce i gostoprimstvo nadmašuju sve granice. Split i Splićani ponovno otvaraju svoja vrata, dokazujući da ULTRA Europe nije samo festival, već dom u kojemu se svatko na sedam dana može osjećati sigurno, prihvaćeno i slobodno plesati uz hitove svojih omiljenih DJ zvijezda.

Ove godine plesat će se još luđe i strastvenije jer stižu prave ikone elektroničke scene.

Organizatori potvrđuju da je potražnja Hrvata za ovom festivalskom manifestacijom nikad veća. Nudeći jedinstvenu kombinaciju vrhunske produkcije, svjetski poznatih DJ-eva, jedinstvenog ambijenta mediteranske obale, u jednoj od najsigurnijih zemalja na svijetu, festival ULTRA Europe pod svoje će okrilje još jednom primiti više od sto tisuća posjetitelja.

Deseti rođendan festivala bit će zasigurno centralno ljetno događanje, a što se još sprema, organizatori će polako otkrivati u tjednima koji dolaze – poručuju iz priopćenja.

  • Maximus
Podijeli