Novo poglavlje Nika Turković započinje  singlom „Ima smisla“!

Novo poglavlje Nika Turković započinje  singlom „Ima smisla“!

Podijeli

Nakon velikog uspjeha debitantskog albuma “11”, Nika Turković predstavlja pjesmu „Ima smisla“, prvi singl s novog albuma u stvaranju.

Nedavna objava albuma „11“ na vinilu, koji je odmah zasjeo na #1 mjesto hrvatske top liste najprodavanijih, bila je ujedno i završni čin jednog od najboljih domaćih pop izdanja 2023. godine. Na mjestu gdje se „11“ zaustavio autorski se nastavlja upravo „Ima smisla“.

Foto: Benjiamin Strike 
„Kao i sve moje pjesme, „Ima smisla“ će svatko sam sebi najbolje objasniti. Kreativno ovaj put sam se htjela vratiti na početak tamo negdje gdje su nastale prve stvari. Tamo su zvuk i slika više vezani uz muziku, a ne uz sve ostalo što previše odvraća pažnju. Pa pričajmo malo o gitarama i kako smo odlučili spot raditi na filmu. Umorile su me šljokice i uljepšavanja“ – objasnila je Nika.

Foto: Benjiamin Strike 
Tekst za „Ima smisla“ napisala je Nika. Glazba je autorski djelo nje i Ivana Pešuta koji potpisuje i aranžman, a pjesma je snimljena u Rijeci proteklih mjeseci. Spot je pak sniman u okolici Kutine, a režirao ga je Benjamin Strike čije su i montaža i fotografije. Luka Vidović također se bavio montažom, dok je za DOP i koloring spota na filmu bio zadužen Dario Radusin

Foto: Benjiamin Strike 
„Ima smisla“ prvi je okus novog albuma, a objavit će ga Aquarius Records. Osim svojom autorskom glazbom Nika se ovih mjeseci fokusira i na novu sezonu talent showa „Superstar“ u kojem je jedna od članica žirija.

Pjesma “Ima smisla” dostupna je na svim streaming servisima, a uskoro će postati i dio nadolazeće LIFT kompilacije.

  • Maximus
Podijeli