Završilo ovogodišnje izdanje „Turnira“ i Ljetnih noći Grada Preloga

Završilo ovogodišnje izdanje „Turnira“ i Ljetnih noći Grada Preloga

Podijeli

Završilo je ovogodišnje izdanje „Turnira“ i Ljetnih noći Grada Preloga. Finalnim utakmicama u konkurenciji mlađih pionira i turnira Med Vulicama, završen je ovogodišnji Memorijal Vladimira Skoka u malom nogometu.

U konkurenciji mlađih pionira slavila je ekipa OPG Habuš, drugo mjesto osvojila je ekipa Iris, a treće Mladost Komet. Najboljim je igračem proglašen Raul da Costa, najviše je golova postigao Roko Đuran, a najboljim je golmanom turnira proglašen Roko Jurović.

Nagrade je najboljima u konkurenciji mlađih pionira predao Lovro Zvonarek, najmlađi strijelac u povijesti Hrvatske nogometne lige, igrač Slaven Belupa iz Koprivnice.

U kategoriji Med Vulicama, nakon sedam ligaških kola i razigravanja najbolje četiri ekipe, naslov pobjednika izborila je ekipa Jug ½, koja je u finalnoj utakmici slavila protiv Čehovca, rezultatom 2:0.

Treće je mjesto osvojila ekipa Vočonovec/Gornji kraj. Ovdje je najbolji igrač bio Adrijan Radiković, strijelac Silvio Radiković, a golman Marko Malek. Nagrade je najboljima predao gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

Što se tiče odbojkaškog turnira, u konkurenciji 14 ekipa, naslov pobjednika izborila je ekipa Caffe bara Eden. U finalnoj utakmici CB Eden je pobijedio Jedinicu Otpora s 2:1. Treće mjesto osvojila je ekipa Cugcvang, a u borbi za pehar svladali su Bitange s 2:1.

Podijeli