Vatreni sutra s Armenijom odlučuju o Euru, pobjeda kupuje karte za Njemačku

Vatreni sutra s Armenijom odlučuju o Euru, pobjeda kupuje karte za Njemačku

Podijeli

Vatreni sutra igraju odlučujuću utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Protivnik će od 20:45 sati na Maksimiru biti reprezentacija Armenije koja je u svojoj zadnjoj utakmici uzela bod Walesu. Upravo ta pobjeda omogućila nam je da pred svojim navijačima igramo za direktan plasman na Euro, a za to nam je potrebna pobjeda.

„Ne smijemo sami razočarati svoje navijače i sami sebe. Mislim da će u utorak s naše strane biti pravi pristup, ne smijemo izgoriti u toj želji, znam da imamo puno iskusnih igrača, ali opet velika je i značajna utakmica tako da pamet mora biti na prvom mjestu“.

Dodao je da Armenci nemaju što za izgubiti zbog čega mogu biti veoma opasni.

„Armenija je protivnik koji je izgubio sve, nemaju šanse za Euro, ali imaju šanse doći tu odigravati se i uživati u nogometu i to je nama prepreka. Ne smijemo dopustiti kiks sad kad smo došli do ovdje. Hrvatskoj uvijek u cilju mora biti veliko natjecanje, to je ono što mi uvijek moramo imati u planu i to je veliki uspjeh.“

Posljednji susret u skupini D Hrvatska će igrati sutra na Maksimiru od 20:45 sati, a ogled koji ćemo također pratiti je onaj između Walesa i Turske u Cardiffu. Poznati su putnici za Njemačku iz skupina A, F, G i J, a to su: Španjolska, Škotska, Belgija, Austrija, Mađarska, Srbija, Portugal i Slovačka.

Spomenimo da je Srbija remijem s Bugarskom u Leskovcu izborila Euro nakon duge 24 godine. Osim njih Euro su još osigurali su: Engleska, Francuska, Turska, Albanija, Danska i domaćin Njemačka.

Hrvatski nogometni savez će u utorak, uoči ogleda Hrvatske i Armenije, s partnerima organizirati fan zonu kod stadiona Maksimir, a sve posjetitelje očekuje bogat program, uključujući atraktivan koncert te javno gledanje utakmice, priopćeno je iz HNS-a.Za sve željne vatrene atmosfere i dobre zabave uoči, tijekom i nakon utakmice protiv Armenije (utorak, 21. studenoga u 20:45 sati), HNS je organizirao fan zonu koja će biti smještena ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona, a za posjetitelje će biti otvorena od 17:00 sati. Uoči utakmice, sve prisutne zabavljat će popularni glazbenici Mate Bulić i Tiho Orlić, a na velikom ekranu navijači će moći uživo pratiti utakmicu protiv Armenije, u kojoj Vatreni pobjedom mogu osigurati plasman na EURO 2024. Uz to, u navijačkom kamionu Sport Visiona bit će moguće kupiti službene licencirane proizvode HNS-a, poput dresova hrvatske reprezentacije i navijačkih rekvizita. K tome, bit će moguće napraviti besplatne dijagnostičke preglede u okviru projekta “Pokaži srce”, kao i osvojiti vrijedne nagrade HNS-ovih partnera. Najmlađi će se moći okušati u e-nogometu i stolnom nogometu, a za sve prisutne bit će omogućeno još puno dobre zabave. Dobra vremenska prognoza, važna utakmica, svjetska brončana reprezentacija predvođena kapetanom Lukom Modrićem i bogata fan zona – ispunjeni su svi preduvjeti za odličnu zabavu na Maksimiru gdje nam se možete pridružiti u utorak od 17 sati. Uz malo sportske sreće, vjerujemo da ćemo nakon utakmice zajedno slaviti novi plasman Hrvatske na veliko natjecanje! Podržimo Vatrene zajedno – priopćili su iz HNS-a.

  • Maximus
Podijeli