Vatreni sutra protiv Latvije, Ivanušec tvrdi: “Spremni smo!”

Vatreni sutra protiv Latvije, Ivanušec tvrdi: “Spremni smo!”

Podijeli

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra igra prvu od posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za Euro, a protivnik će u Rigi biti Latvija.

Vatreni su odradili posljednji trening na Maksimiru te krenuli put glavnog grada Latvije gdje će odigrati predzadnju utakmicu Eurokvalifikacija, a natjecanje u skupini D Hrvatska će završiti u utorak susretom s Armenijom na Maksimiru. Luka Ivanušec zbog ozljede nije bio na prošlom okupljanju reprezentacije, ali sada je zdrav i spreman dati svoj maksimum.

“Drago mi je da sam opet tu, uvijek mi je lijepo vratiti se ovdje u reprezentaciju i sada je na nama da odradimo ove dvije utakmice maksimalno. Moramo pobijediti obje utakmice, fokusirati se na nas, odradili smo analize i spremni smo za utakmicu”, izjavio je Ivanušec.

Novo lice Vatrenih je Marco Pašalić koji je dobrim partijama u Rijeci osigurao svoje mjesto u reprezentaciji na čemu je jako zahvalan.

“Presretan sam bio, u šoku sam bio što je sve tako brzo išlo, ali tako je to u životu. Sve se može u sekundi promijeniti i san se ostvariti. Nije bilo puno razgovora, više treninga, više razgovora s igračima i suigračima i upoznavanje najviše jer sam prvi put tu što je za mene nešto novo i velika čast”, rekao je Pašalić.

Susret s Latvijom na rasporedu je sutra od 18 sati na Skonto stadionu u Rigi, a drugi susret naše skupine igrat će se u Yerevanu gdje će se susresti Armenija i Wales. Turska koja je osigurala Euro je slobodna u ovom kolu. Na posljednjem treningu i dalje nije bilo Luke Sučića kao ni Josipa Juranovića koji je još uvijek u konkurenciji za utakmicu a Armenijom.

  • Maximus
Podijeli