U Međimurju održan specijalizirani kamp za nogometne vratare

U Međimurju održan specijalizirani kamp za nogometne vratare

Podijeli

U Međimurju je ovih dana održan specijalizirani kamp za nogometne vratare svih uzrasta na terenima Nogometnog kluba Nedelišće pod vodstvom trenera „GK kampa Cotić-Starčić“. Specijalizirani vratarski kamp Cotić-Starčić profilirao se posljednje tri godine u najbolji kamp za nogometne vratare u Hrvatskoj i sinonim je za kvalitetan rad s nogometnim vratarima svih uzrasta. Treneri Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić educirani su treneri pri HNS Akademiji, nositelji „ A “ licence trener specijalist za vratare te „UEFA – A“ licence – najviše moguće licence.

Sve je to rezultiralo velikim interesom za njihov kamp koji se po prvi puta održava u Međimurju, a koji je u rekordnom roku od svega deset dana bio u cijelosti popunjen.

Međimurska županija ima iznimne uvjete za treninge i pripreme sportaša. Jedina je županija u Hrvatskoj koja je nositeljica prestižne titule europske regije sporta 2022., najbolja je hrvatska kontinentalna turistička destinacija i s obzirom na veliki interes vratara iz ovog dijela Hrvatske, organizatori su uskršnje izdanje kampa odlučili napraviti upravo u Međimurju. Zbog izvrsnog položaja, dolaze polaznici i iz okolnih županija, ali nažalost mladi vratari iz Slovenije i Mađarske zbog epidemioloških mjera, ovoga puta nisu mogli sudjelovati.

Podijeli