VIDEO/FOTO: Truck Show Of Međimurje ovog vikenda u Čakovcu!

VIDEO/FOTO: Truck Show Of Međimurje ovog vikenda u Čakovcu!

Podijeli

Na prostoru BP Adria Oil (južna obilaznica Čakovca) ovog se vikenda održava tradicionalni 12. međunarodni susret profesionalnih vozača pod nazivom Truck Show Of Međimurje.

U petak, 7. srpnja, u popodnevnim satima okupili su se kamioni nakon čega je uslijedilo večernje druženje uz roštilj i muziku.

Subota 8. srpnja rezervirana je za izložbu kamiona, sportska natjecanja te besplatan grah za sve posjetitelje. Uz sve to održavaju se i natjecanja u obaranju ruku pojedinačno te u vuči kamiona za tročlane ekipe.

Za sve sudionike osigurane su plakete, a za pobjednike medalje i vrijedne nagrade.

U pauzama natjecanja održat će se natjecanja za djecu i posebne goste. Za sve male natjecatelje osigurane su vrijedne nagrade.

U nedjelju, 9. srpnja na rasporedu je izložba kamiona i druženje s profesionalnim vozačima.

Na ovom spektaklu možete vidjeti tegljače ne samo iz Hrvatske nego i iz nama susjednih zemalja (Slovenija, Austrija, Češka, Njemačka), gotovo svih marki – Scania, Mercedes, Volvo, MAN, DAF i brojnih drugih, a više od impozantnih dimenzija vozila pažnju plijene raznorazna dodatna oprema za vizualni tuning, uređenje unutrašnjosti kabina, kao i maštovite slikarije na kamionima.

Ponovimo, Truck Show Of Međimurje održava se na prostoru BP Adria OIL (južna obilaznica Čakovca) Ulica dr. Tome Bratkovića 1b. Svi ste dobrodošli!

  • Maximus
Podijeli