Tony Bennett & Lady Gaga, „Love For Sale“ – Predstavljen novi zajednički...

Tony Bennett & Lady Gaga, „Love For Sale“ – Predstavljen novi zajednički album glazbenih ikona

Podijeli

Tony Bennett i Lady Gaga predstavili su dugo iščekivano zajedničko izdanje “Love For Sale”. Riječ je o drugom studijskom albumu na kojemu su se udružile ove glazbene ikone i dolazi kao nastavak “Cheek to Cheek” izdanja koje je 2014. godine debitiralo na #1 Billboardove top ljestvice. Novu suradnju glazbeni dvojac najavio je u kolovozu ove godine, povodom proslave 95. rođendana Tonnyja Benneta, a “Love For Sale” sada je dostupan na svim globalnim glazbenim platformama: https://tonygaga.lnk.to/LoveForSale

Uvijek s istom strašću i posvećenošću, Bennett u glazbenom stvaralaštvu djeluje više od sedam desetljeća te je utjecao na mnoge generacije glazbenika. Između ostalih, i na Lady Gagu koja je uz njega obnovila svoju ljubav prema glazbenim klasicima, ali i redefinirala tijek svoje karijere.

**

Najavljen kao posljednje izdanje u Bennettovoj studijskoj karijeri te kao album koji će okruniti vrhunac njegove desetogodišnje suradnje s Gagom, „Love For Sale“, donosi interpretacije 12 pjesama cijenjenog američkog kompozitora Colea Portera.  O inspiraciji i odluci da zajedno stvore album u čast ovom kompozitoru, dugogodišnji prijatelji i suradnici otkrili su u nedavno objavljenom videu u kojem su nam uz emocije i atmosferu sa snimanja, također pokazali i djelić onoga što se događa “iza kulisa glazbenog studija“: https://youtu.be/NnZgi7Sm3YU

**

Na datum objave albuma, Gaga i Bennet su u pratnji emotivnih videa predstavili još dvije pjesme s izdanja, „I’ve Got You Under My Skin“ „I Concentrate On You“.

Tony Bennett, Lady Gaga – I’ve Got You Under My Skin [SLUŽBENI VIDEO]
https://youtu.be/xyTa_gJkYwI

Tony Bennett, Lady Gaga – I Concentrate On You [SLUŽBENI VIDEO]
https://youtu.be/mwngaBRKCcY

**

 Uključujući ranije duete – aktualni naslovni singl „Love For Sale“ i pjesmu kojom su najavili novu suradnju „I Get A Kick Out You“ – studijsko izdanje donosi i njihove samostalne izvedbe u kojima ih, uz orkestralne aranžmane Mariona Evansa i Jorgea Callandrellija, prate Bennettov quartet i The Brian Newman Quintet. 

Zajednički album Lady Gage i Tonnyja Bennetta, „Love For Sale dostupan je u standardnom i Deluxe CD izdanju (s dvije bonus pjesme, „I’ve Got You Under My Skin,” i „You’re The Top”), zatim na vinilnu i kazeti te u kolekcijskom box setu. Naručiti se može OVDJE.

**

„LOVE FOR SALE (Deluxe)“ – Popis pjesama:

It’s De-Lovely 

Night and Day 

Love For Sale 

Do I Love You 

I’ve Got You Under My Skin (DELUXE ONLY) 

I Concentrate On You 

I Get a Kick Out of You 

So In Love 

Let’s Do It 

Dream Dancing 

Just One of Those Things 

You’re The Top (DELUXE ONLY) 

Podijeli