The Offspring novim singlom potvrdili objavu novog studijskog albuma

The Offspring novim singlom potvrdili objavu novog studijskog albuma

Podijeli

Naslovna pjesma “Let The Bad Times Roll” napisana je u drugoj polovici 2019., da bi svoj finalni oblik dobila tijekom protekle godine, a već i sam naslov otkriva kako reflektira društvene izazove kroz koje prolaze Sjedinjene Američke Države. O tome progovara i Dexter Holland: “Osjećam da smo u specifičnom periodu povijesti, tijekom kojeg svjetski vođe umjesto da nas ohrabruju s ‘Dajemo sve od sebe’, šalju poruku ‘Jeb* ga’, što je jako zastrašujuće!”

Za SoCal skupinu ovo će biti deseto po redu studijsko izdanje, na kojem će se naći 12 novih pjesama. Novi materijal bend je stvarao u proteklih nekoliko godina, na različitim lokacijama, a u tome im je pripomogao i legendardni rock producent Bob Rock. Prednarudžbe albuma dostupne su putem službene stranice benda te digitalnih glazbenih platformi:
https://umhr.lnk.to/OffspringLTBTRalbum

Iako proteklih deset godina nisu objavili novo studijsko izdanje, bend je bio itekako aktivan kroz koncerte i turneje, a posvetili su se i stvaranju glazbe za film, TV i video-igre, da bi se u posljednjih nekoliko godina posvetili i novom materijalu – što je 2020. uključivalo i objavu božićnog singla “Christmas (Baby Please Come Home)”, obradu popularnog blagdanskog klasika. Također, u tom periodu bendu se pridružio i novi basist – Todd Morse, dok je ostatak “The Offspring tima” ostao isti te ga i danas čine frontmen Dexter Holland, gitarist Noodles i bubnjar Pete Parada.

Novi singl “Let The Bad Times Roll” dostupan je u radijskom eteru te putem svih digitalnih glazbenih platformi:
 https://umhr.lnk.to/OffspringLTBTR

“Let The Bad Times Roll” popis pjesama:

 1. This Is Not Utopia
 2. Let The Bad Times Roll
 3. Behind Your Walls
 4. Army of One
 5. Breaking These Bones
 6. Coming For You
 7. We Never Have Sex Anymore
 8. In The Hall of the Mountain King
 9. The Opioid Diaries
 10. Hassan Chop
 11. Gone Away
 12. Lullaby
Podijeli