Stigla je REVOLUCIJA Lidije Bačić Lille!

Stigla je REVOLUCIJA Lidije Bačić Lille!

Podijeli

Dugo očekivani i najavljivani dvostruki album Lidije Bačić Lille konačno je vani! Album REVOLUCIJA donosi ukupno 17 pjesama na dva CD-a.

Veliki hit singl „Vino rumeno“, „Neka ljubav nova“, „Tek je počelo“, aktualni singl „Radi Radi Radi“ i još neobjavljene pjesme „Zalazimo ko sunce“,  „Tip top“ i „Trezori“ koja je najavljena kao nadolazeći singl. Na albumu se nalazi i obrada “Lijepe naše” koju je Lille objavila u vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu.

Album “Revolucija” je definitivno moj najbolji potez u karijeri. To je priča koju smo gradili moj producent Fayo i ja. Različitim stilom pjesama koje pokazuju sav moj dijapazon, zaintrigirat ćemo radijske urednike i publiku. Na njemu smo radili posljednjih 7 mjeseci s autorskom ekipom Branimir Mihaljević, Denis Dumančić, Luka Kovačić, Raay, Boris Đurđević, Miki Solus, Suvy, ...Album predstavlja moju najbolju i najdražu namjeru dosad, vokalnu igru kroz različite pjesme i glazbenu komunikaciju sjajnih autora. Hvala svima koji su radili na njemu i svim radijima koji će sudjelovati.” – rekla je Lille uoči izlaska novog albuma.

„Dugo smo radili ovaj album, svaka pjesma je rađena s posebnom energijom i s puno ljubavi. Vjerujem da će to publika osjetiti i vraćati se ovome izdanju kroz buduće vrijeme jer je ovo hrvatski pop album u punom sjaju. Puno je tu hitova i pjesama koje će se tek čuti. Radujem se što je napokon Revolucija krenula u svoj glazbeni život.“ – izjavio je Lidijin manager i producent Fayo. 

U pripremi je i dvostruka ploča „Revolucija“ koja bi se uskoro trebala naći u prodaji.

Cijeli album Revolucija, slušajte i na streaming servisima

Popis pjesama:

CD 1

1.Radi Radi Radi

2.Trezori

3. Bježimo iz grada

4. Zalazimo ko sunce

5.Satra

6. Ne daj me

7. Rome i Julia feat. Joy

8. Tip Top

9.Lubenica feat. Miki Solus

CD 2

1.Neka ljubav nova

2. Vino rumeno feat.Vigor

3. Tek je počelo

4. Kad mi dođeš feat. Alen Vitasović

5. Šok

6. Jedan je noć

7. Lijepa naša

Podijeli