RUKOMETNI FESTIVAL U GOC-u: Dominantna pobjeda nad Siskom 41:33

RUKOMETNI FESTIVAL U GOC-u: Dominantna pobjeda nad Siskom 41:33

Podijeli

IZVJEŠTAJ – MRK ČAKOVEC vs RK SISAK, 41:33 (21:14) – 8. kolo 1. HRL Sjever

Domaća utakmica 8. kola 1. HRL Sjever u kojoj su seniori ostvarili OSMU(!) uzastopnu pobjedu rezultatom 41:33 bila je pravi rukometni festival. U odličnoj atmosferi pred 700 domaćih i gostujućih navijača, naša je momčad ponovno pokazala odličnu igru te uvjerljivo nadjačala protivničku momčad, RK Sisak.

Trener Josip Borković postavio je promišljenu taktiku s obzirom na tip igre protivničke momčadi, a naši rukometaši su je proveli u djelo uz vidljivo odličnu fizičku spremu. Također, trener je dao svim igračima priliku u igri.

Siščani su na početku utakmice pokazali određenu inicijativu, međutim već nakon deset minuta naši rukometaši preuzeli su kontrolu i otišli na odmor s visokom prednošću. U drugom dijelu susreta nastavili su dominaciju na terenu, a razlika u rezultatu je postupno rasla. U obrani je naša ekipa odlično funkcionirala, dok je napad ponovno bio brz i efikasan. Treba spomenuti da su naši rukometaši imali i dosta promašenih zicera i više tehničkih greški nego obično, no potvrdili su već prikazanu kvalitetu i spremnost za sve izazove koje prvenstvo donosi.

Osim toga, atmosferu u GOC-u začinili smo spektakularnim vatrenim i svjetlosnim showom prilikom izlaska igrača te atraktivnim plesnim nastupom PS-a Korak.

Želimo se posebno zahvaliti našim vjernim navijačima, koji su nas glasno podržavali i bili naša snaga tijekom cijele utakmice. Ponosni smo što je rukomet ponovno zaživio u Čakovcu i što možemo računati na vašu podršku koja nam daje dodatnu motivaciju da nastavimo nizati pobjede i vratimo stari sjaj čakovečkom rukometu.

RK ČAKOVEC: V. Horvat, Hozjan (7), Friščić (3), Zadravec (1), Tkalčec (1), Kranjec, Sklepić (6),Vuković (2), Varošanec, Vincek, Novak (1), Solarić (1), E. Horvat (1), Tompić (11), Đurčević, Goričanec (7).
Trener: Josip Borković.

RK SISAK: Novinić, Senčar (4), Lamza, Lončar, Gnjatić (1), Žarković (1), Pranjić, Milić, Prišek (1), Paljuši, Ražić (5), Čunčić (9), Balija (1), Živković (7), Njegovaan (2), Jurković (2). Trener:Mirna Buković.

Čestitamo igračima i stručnom stožeru.

MRK “Čakovec”

  • Maximus
Podijeli