Priopćenje ŽNK Međimurje zbog promjena u stručnom stožeru seniorki

Priopćenje ŽNK Međimurje zbog promjena u stručnom stožeru seniorki

Podijeli

U našu je redakciju stiglo priopćenje ŽNK Međimurje vezano uz promjene u stručnom stožeru seniorske ekipe koje prenosimo u cijelosti:

“Obzirom da je došlo do promjena u stručnom stožeru seniorske ekipe ŽNK Međimurje  Čakovec, dostavljamo Vam sljedeće  

PRIOPĆENJE 

Nakon završetka jesenskog dijela prvenstva Super Sport Prve ženske nogometne lige  IHNLŽ vodstvo kluba i dosadašnji trener seniorske ekipe Robert Katanec sporazumno su  prekinuli daljnju suradnju. 

Nakon zajedničke analize donesen je zaključak da sportski rezultati nisu dobri te nisu  ostvareni zacrtani ciljevi koji su se postavili prije početka natjecanja. 

Uprava kluba je osigurala sve potrebne uvijete a sportski rezultati su ispod svih očekivanja, od mogućih 30 bodova osvojen je samo jedan bod uz katastrofalnu gol razliku. Svjesni  smo da je pred nama veliki izazov u proljetnom dijelu prvenstva ali smo uvjereni da  možemo osigurati prvoligaški status. Imamo odličnu nogometnu školu i kvalitetne mlade  igračice koje imaju prvoligaški potencijal a i Međimurska županija i Grad Čakovec  zaslužuju imati prvoligašku ekipu u ženskom nogometu. 

ŽNK Međimurje se zahvaljuje g. Katancu na velikom trudu i naporu te izražava žaljenje  što uložena energija nije donijela očekivane sportske rezultate te mu želi puno sreće i  uspjeha u nastavku trenerske karijere. 

Nakon odlaska trenera Katanca seniorsku momčad će do kraja polusezone (ostala još  utakmica 1/8 finala Kup natjecanja HNS), voditi direktor kluba Hrvoje Goričanec. 

Uprava ŽNK Međimurje će u što skorije vrijeme formirati novi stručni stožer seniorske  ekipe koji će krenuti sa radom početkom iduće godine. 

S poštovanjem. ŽNK Međimurje Čakovec   Mato Kljajić, predsjednik” stoji u priopćenju.

  • Maximus
Podijeli