Post Malone objavio prvi samostalni singl u 2021. godini – „Motley Crew“

Post Malone objavio prvi samostalni singl u 2021. godini – „Motley Crew“

Podijeli

Popularni reper i pjevač Post Malone vratio se s pjesmom „Motley Crew“, svojim prvim samostalnim singlom 2021. godine. Pjesma dolazi u pratnji video spota u režiji Colea Bennetta u kojemu je glazbena zvijezda preuzela ulogu šampiona i vozača NASCAR utrke dok je posebna zanimljivost i to što se u videu pojavljuje Tommy Lee, legendarni bubnjar rock grupe Mötley Crüe.

Uz Tommyja Leeja i “automobilskog prvaka” Posta Malonea u video spotu se pojavljuju i Ty Dolla $ignBig SeanSAINt JHN… Među ostalima, tu su i vozači NASCAR utrka, Bubba Wallace i Denny Hamlin.

Post Malone – Motley Crew (video):

https://youtu.be/311ZcJozOhI

Posljednje studijsko izdanje, „Hollywood’s Bleeding“, opisano kao „album koji juri u svim smjerovima te je izvan svih klišeja“ Post Malone objavio  je 2019. godine. Takav „sjajan eklektičan zapis može doći samo od Post Malonea”, napisao je tada NME magazin stoga sada, uz „Motley Crew“ i Maloneov povratak na glazbene ljestvice, s nestrpljenjem očekujemo i njegova nova iznenađenja.

Malone je nedavno najavio i povratak na pozornice. Tako će već ove godine nastupiti na nekim od najpoznatijih američkih i europskih festivala, a počele su se nizati i headlinerske najave za 2022. godinu. Redovita ažuriranja vezane uz nastupe mogu se pratiti na glazbenikovoj službenoj web stranici.

Podijeli