Olivia Rodrigo predstavlja debitantski singl “drivers licence” koji je osvojio svijet

Olivia Rodrigo predstavlja debitantski singl “drivers licence” koji je osvojio svijet

Podijeli

Ovog ljeta pjevačica je objavila video na svojem Instagram profilu gdje je isključivo uz klavir pjevala pjesmu koja je potpuno osvojila njene pratitelje. Odlučila je tu pjesmu napraviti i studijski, a konačni proizvod je stigao i veoma brzo korača prema samom glazbenom vrhu. Debitantski singl Olivie Rodrigo po popularnosti nije zaobišao ni Hrvatsku. Pjesma se trenutno nalazi na #1 Deezer Top Croatia ljestvice, a videospot za pjesmu svoje je mjesto pronašao i na YouTube trending listi.

“Kad sam napravila ovu pjesmu prolazila sam kroz jako zbunjujući prekid. Kad sam sve stavila u pjesmu, stvari su mi se posložile i bile jasnije i jednostavnije. Nema ništa bolje nego kad sam u svojoj sobi na klaviru i kad pišem pjesme. To je najbolji osjećaj na svijetu.” komentirala je pjevačica koja ove godine planira predstaviti EP izdanje pjesama koje su nastale za vrijeme 2020. godine.

Olivia Rodrigo slavu je stekla glumeći u popularnim Disney serijama “Bizaardvark” i ” High School Musical: The Musical: The Series”. Već tamo imala je glazbene nastupe, a uz to je bila i veoma aktivna na društvenim mrežama. Pjesma “drivers licence” globalno je među najslušanijim pjesmama na servisima Apple Music i Spotify, a obožavatelji s nestrpljenjem očekuju i njeno pozicioniranje na Billboard Hot 100 ljestvicu.

Podijeli