Olivia Rodrigo objavila novi singl „good 4 u“

Olivia Rodrigo objavila novi singl „good 4 u“

Podijeli

Samo tjedan dana prije iščekivanog prvijenca „Sour“ nova svjetska glazbena senzacija Olivio Rodrigo izbacila je treći singl – punk elementima obojenu „good 4 u“! Pjesma dolazi u pratnji videospota direktora Petra Collinsa koji atmosferom dočarava kulise mračnih komedija i kultnih horor filmova s kraja devedesetih i početka dvijetisućitih. 

Emocijama nabijeni zvuk pjesme „good 4 u“ podsjeća na rane dane grupe Paramore, dok se modernim elementima savršeno uklapa u trenutačni trend koketiranja aktualnog lijepog popa s pomalo drskom punk energijom. Kao što je pokazala i s prva dva singla, „drivers license“ i „deja vu,” Olivia Rodrigo majstorski gradi atmosferu pjesme dajući joj pri tome zarazni efekt koji poziva na pokret.

 U najnovijoj pjesmi, „good 4 u“, glazbenica se pita je li možda preemotivna donoseći pri tome zaključak da je jedini razlog tome činjenica da je njen nekadašnji partner već okrenuo novu stranicu. Tema slomljenog srca, kao i ekspresivno izražene emocije koje idu uz to, ali i mnoge faze koje vode ka dobrim osjećajima, provlače se kroz cijeli Olivijin debitantski album „Sour“ kojeg slušamo već 21. svibnja!

Posjetimo, prvi singl „drivers license” privukao je veliku pozornost diljem svijeta postavši prvi singl koji je u 2021. godini prešao brojku od milijardu streamova. Drugi singl „deja vu“ debitirao je na visokom 5. mjestu Billboardove Hot 100 ljestvice čime je Olivia Rodrigo postala prva izvođačica u povijesti kojoj su prve dvije ikad objavljena pjesme zasjele u samom vrhu ove prestižne glazbene liste.

Podijeli