Održano PH 2023 u badmintonu za mlađe kadete i mlađe juniore

Održano PH 2023 u badmintonu za mlađe kadete i mlađe juniore

Podijeli

ODLIČAN NASTUP MLAĐIH KADETA I MLAĐIH JUNIORA,OSVOJENO 5 MEDALJA

MLAĐE KADETKINJE SESTRE ANABELA I LARA BEL PRVAKINJE HRVATSKE U PARU, ANABELA BEL SREBRNA JOŠ POJEDINAČNO I MJEŠOVITOM PARU, A LARA BRONČANA POJEDINAČNO

MLAĐE JUNIORKE SESTRE VANJA I NELA NOVAK SREBRNE U ŽENSKOM PARU

               U subotu   18.11.2022. u dvorani Prirodoslovne škole Vladimir Prelog u Zagrebu  u  organizaciji BK “Medvedgrad 1998“ Zagreb  održano je PH 2023 za   mlađe kadete  u-13 i mlađe juniore u17 .

Na PH 2023 je nastupilo 66 igračica i igrača  iz 10 klubova Hrvatske , a među njima  mlađe  kadetska i mlađe juniorska  ekipa  našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca  i trenera Tomislava Grubića.

Vrhovni sudac bio je naš Filip Mikolaj.

U konkurenciji  mlađih kadeta   naslov  i zlatnu medalju osvojio je Tin Radovanović ( MZ ).

U konkurenciji mlađih kadetkinja  naslov  i zlatnu medalju je osvojila  Jelena Čović  ( MZ ) pobjedivši u napetom finalu našu Anabelu Bel sa 2:0 ( 21:16, 21:18 ),a Lara  Bel je osvojila  brončanu medalju. Plasman ostalih naših igračica: Ela Šantl i Lara Bešenić ispale u ispale u 1/8.

            U konkurenciji mješovitih parova  mlađih kadeta             naslov prvaka i zlatnu medalju   osvojio je par Tin Radovanović / Jelena Čović ( MZ ) pobjedivši u finalu našu Anabelu Bel sa zagrebčancem Matkom Knezovićem sa 2:0.

Druga naša igračica  Lara Bel sa zagrebčancem Lukom Hržicom ispali u ¼ od kasnijih prvaka.

U konkurenciji parova mlađih kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Vid Novak  / Tin Radovanović ( MZ ).

            U konkurenciji parova mlađih kadetkinja naslov i zlatnu medalju osvojile su naše sestre blizanke Anabela i Lara Bel pobjedivši u finalu bjelovarski par Ivu Aušperger / Niku Sabolović sa 2:0 ( 21:16,21:13 ). Drugi naš par Ela Šantl / Lara Bešenić ispale u ¼.

            U konkurenciji mlađih juniora  naslov i zlatnu medalju osvojio je Vito Radovanović ( PZ).

Plasman  naših: Noa Šipoš,Matija Hrustek i Filip Jambrošić ispali u  1/8, a Vito Panić u 1/16.

U konkurenciji mlađih juniorki naslov i zlatnu medalju osvojila je Ana Pranić ( MZ ). Plasman naših: Nela Novak ispala u ¼, a Vanja Novak u 1/8.

U konkurenciji parova mlađih juniora naslov i zlatnu medalju osvojio je par   Ivan Kosor / Jakov Ladavac  ( MZ ).Plasman naših: Vito Panić / Noa Šipoš ispali u ¼, a  Filip Jambrošić / Matija Hrustek ispali u 1/8.

U konkurenciji parova mlađih juniorki naslov i zlatnu medalju osvojile  su   sestre  Ana i Maja Pranić ( MZ ) pobjedivši u finalu naše sestre blizanke Vanju i Nelu Novak 2:0 ( 21:10, 21:16 ).

U konkurenciji mješovitih parova mlađih juniora  naslov i zlatnu medalju osvojili su Vito Radovanović / Ana Pranić (MZ ).Plasman naših:   Vanja Novak / Noa Šipoš ispali u ¼, a Nela Novak / Vito Panić u 1/8.

Čestitke svim našim igračica  na osvojenim medaljama.

Ove osvojene medalje su samo dokaz nastavka uspješnog rada u klubu te nastavak  kontinuiranog  osvajanja medalja na PH  te čestitke  i trenerima i upravi kluba.

  • Maximus
Podijeli