Nova ljubavna priča Marka Vukesa “Ti samo ti”

Nova ljubavna priča Marka Vukesa “Ti samo ti”

Podijeli

Pjesma “Ti samo ti”, novi je službeni singl i spot Marka Vukesa. Nakon nastupa na CMC festivalu pjesmom “Od sada sam tvoj”, Marko se posvetio skladanju, a rezultat je pjesma koja donosi snažan pop zvuk i ritam.

“Nakon festivala dao sam sebi vremena i unatrag nekoliko mjeseci posvetio sam se skladanju nove pjesme. Po nadahnuću prvo mi je došla melodija i uz Tonija Ćosića sam je lagano stvarao dio po dio. Kada se sve melodijski posložilo, izašla je prekrasna ljubavna priča koju sam pretočio u riječi ove pjesme. Riječ je o iznenadnom susretu muškarca i žene koji ništa jedno o drugome ne znaju od ranije, niti žele znati… oni samo osjete i prepoznaju tog trenutka da su potrebni jedno drugome, za zauvijek”, objasnio je Vukes.

Videospot u režiji Nevene Vukes snimljen je na ulicama Beograda i Zagreba, a ljubavnu priču oživjeli su popularni beogradski glumci Nina Janković i Ivan Mihailović. Široj javnosti poznati su po ulogama u serijama “Južni vjetar”, “Ubice mog oca”, “Montevideo – Bog te video” i mnogim drugim uspješnim regionalnim projektima.  

  • Maximus
Podijeli