Nasmijte se do suza uz Studio Smijeha te pritom humanitarno djelujte!

Nasmijte se do suza uz Studio Smijeha te pritom humanitarno djelujte!

Podijeli

Nakon dužeg perioda u kojem se nismo uspjeli družiti na akcijama Rotary kluba Varaždin 1181 kluba, s velikim veseljem pozivamo vas 20. listopada 2021. u 20:00 sati u Kino Gaj (Varaždin) na našu dobrotvornu predstavu, jer ipak je najljepše nasmijati se do suza uz 4 dame iz Studija Smijeha.

Marina Orsag (HR), Miranda Lončar (BiH), Vlatka Mifka (HR) i Dragitza Raštegorac Grubišić (HR/PERU) će razbiti predrasude da je stand up isključivo „muški posao“.  Nasmijte se raznim ženskim, a i muškim temama iz ženskog gledišta. Show nije samo za žensku publiku, već za sve one koji se dugo nisu nasmijali do suza, zato nemojte propustiti uživati u više od 90 minuta vrhunske zabave te pritom humanitarno djelovati!“ – poručuju iz Studija Smijeha i Rotary kluba Varaždin 1181.

Prodaja ulaznica: Ulaznice po cijeni od 80 kuna možete kupiti u Galeriji Klarić – Krešimira Filića 39A (Varaždin) ili svoju ulaznicu možete osigurati i putem e-maila, i to tako da svoje podatke (ime, prezime, broj telefona, grad) pošaljete na financije@rotary-varazdin1181.hr, a iznos rezerviranih ulaznica uplatite na HR5641240031133000461 KentBank Rotary klub Varaždin 1181 uz naznaku imena i prezimena kao i u rezervaciji.

Humanitarni Stand-up show Studija Smijeha bit će održan uz Covid potvrde (potvrde o cijepljenju ili potvrde o negativnom testu ne starijem od 48 sati ili potvrde o preboljenju Covid-a unazad 6 mjeseci) koju je potrebno pokazati na ulazu.

Požurite po svoje rezervacije jer su mjesta radi mjera ograničena. Vidimo se uskoro i veselimo se druženju i smijanju! Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je humanitarnim aktivnostima Rotary kluba Varaždin 1181 te će dio sredstva biti usmjeren na borbu protiv dječje paralize #EndPolioNow koja je najveća Rotary humanitarna akcija.

Podijeli