Miroslav Škoro kandidirat će se za gradonačelnika Zagreba, Karamarko neće

Miroslav Škoro kandidirat će se za gradonačelnika Zagreba, Karamarko neće

Podijeli

U Domovinskom pokretu neslužbeno doznajemo kako će se Miroslav Škoro kandidirati za gradonačelnika Zagreba, no više detalja će biti poznato za koji dan. Miroslav Škoro danas neće davati izjave za medije.

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karmarko potvrdio je u RTL Direktu da je Upravni sud ukinuo odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa zbog koje je prije pet godina otišao iz politike. Rekao je da se HDZ ponio kukavički i da ga nitko iz aktualnog vrha nije nazvao.

”Mislim da je čitava jedna mašinerija bila pokrenuta u smjeru mog rušenja, dakle rušenja izvjesnog broja politika koje sam ja provodio kroz stranku s kojom sam pobjeđivao četiri godine. Trebalo je zaustaviti politiku smanjivanja uvoza, a povećanja proizvodnje. Tu je bio udar na uvoznički lobi. Imali smo čitav niz problema i ideoloških u konačnici. Rekao bih da je Hrvatska danas produžena Jugoslavija”.Otklonio je mogućnost da se kandidira na nadolazećim lokalnim izborima, odnosno da neće pokušati osvojiti mjesto zagrebačkog gradonačelnika.

Podijeli