“Mi nismo stvoreni da budemo sami” , poručuje Mario Huljev u novom...

“Mi nismo stvoreni da budemo sami” , poručuje Mario Huljev u novom singlu “Zajedno”

Podijeli

U vremenu kada nas pandemija razdvaja, a potresi stvaraju katastrofalne štete, Mario Huljev predstavlja baladu “Zajedno” sa svog zadnjeg albuma “Okreni me”.

Nakon pjesme “Što je svijet bez ljubavi” koju izvodi sa grupom The BastardzMario Huljev u pjesmi “Zajedno” poručuje sada već svima dobro znanu, ali nikad opjevanu činjenicu – “Mi nismo stvoreni da budemo sami…”.

Pjesmu “Zajedno” možete poslušati na sljedećem linku:

“Tekst pjesme napisala je Inge Privora još prije potresa i pandemije, a ona sada savršeno opisuje situaciju u kojoj se svi skupa nalazimo i potrebu da kada ovo svo zlo prođe, svi ponovo budemo “Zajedno” s najdražimaMislim da je idealna za ove teške dane jer, iako je balada, pjesma šalje optimističnu poruku koja nam je svima više nego potrebna” – kaže nam Mario.

Stihove pjesme “Zajedno” napisala je Inge Privora, glazbu i produkciju potpisuje Silvio Pasarić, a u izradi aranžmana mu se pridružio Domagoj Perišić.

Mario je također objavio i svoju prvu pjesmu na talijanskom naziva “Resta Qui” a s kojom je u hrvatskoj verziji “Budi tu” nastupio i na zagrebačkom festivalu.

Glazbu potpisuju Silvio Pasarić i Mario Huljev dok je za talijanski tekst zaslužna Danijela Stanković a možete je poslušati ovdje: Mario Huljev – Resta Qui

Podijeli