Maleni Petar iz Goričana treba vašu pomoć

Maleni Petar iz Goričana treba vašu pomoć

Podijeli

Maleni Petar Špoljarić iz Goričana treba vašu pomoć. Naime, mališan se bori s artrogripozom.

“Uz to ne znam jesti, pa imam sondu. Ne znam disati, pa imam traheostomu iliti kanilu. Imam sreće što sam se rodio u ovo vrijeme, jer da sam došao na svijet pred 20-ak godina, ne bih ovo sada govorio tati koji piše kako mu ja govorim” stoji na Facebook stranici Petar je mali borac putem koje obitelj malenog Petra izvještava o napretku humanitarne akcije te samog postupka liječenja.

“Hoću ići u veliku Njemačku da mi poslože moje ruke i noge. A tamo se to lijepo fino plaća, koliko sam imao za čuti, bude to do nekih 150.000,00 €” dodaju.

Organizira se i humanitarni susret automobila 27. svibnja 2023. godine na graničnom prijelazu Goričan, kod restorana „Herman“.

“Na eventu će biti izloženi stari i klasični automobili, što ne znači da za novije automobile neće biti osigurano mjesto i nagrade. Također će biti prisutne retro konzole i arkadne igre koje će polaznici eventa moći igrati. Isto tako će svirati i retro glazba iz 80-ih, 90-ih i 00-ih. Bit će i kutak za igranje za najmlađe. Promet će na prostorijama eventa biti zatvoren i kontroliran” ističu organizatori.

Pridružite se ovoj humanitarnoj akciji i pomozite malenom Petru da pobijedi u svojoj borbi.

  • Maximus
Podijeli