Mabel novi singl „Take It Home“ objavila u suradnji s – Pokémonima!

Mabel novi singl „Take It Home“ objavila u suradnji s – Pokémonima!

Podijeli

Proslava 25. godišnjice Pokémona nastavlja se s najnovijim singlom „Take It Home“ kojeg je ekskluzivno za nadolazeći „P25“ album snimila dobitnica BRIT nagrade Mabel. Zaraznim ritmom i svježim ljetnim vibracijama, Mabel u pjesmi slavi popularne animirane prijatelje na koje svi mogu računati. Singlu se pridružio i impresivan tim producenata – Tommy Brown (Kanye West, Ariana Grande) i Mr. Franks (Ariana Grande, Justin Bieber).

Mabel, koja je već godinama veliki ljubitelj simpatičnih džepnih čudovišta, ovom je prilikom otkrila i svojeg favorita: „Bilo mi je iznimno zabavno snimati spot s Pikachuom i najdražim mi Pokémonom, Jigglypuffom. Nadam se da će se fanovi uživati u pjesmi barem onoliko koliko sam ja uživala snimajući ju“. “Ljubitelji glazbe zavoljet će ‘Take it Home’, a ljubitelji Pokémona oduševit će se vidjeti Jigglypuffa koji je poznat kao Pokémon koji voli – pjevati“, dodao je Colin Palmer, potpredsjednik marketinga The Pokémon Company Internationala

Novi singl objavljen je u pratnji razigranog glazbenog video spota koji prikazuje Mabel dok se u hotelskoj sobi opušta nakon aktivnog dana. Upalivši TV glazbenica je presretna što je pronašla Pokémon kanal te ju odlazak u zemlju snova vodi u zanimljivu i rasplesanu avanturu u kojoj joj društvo prave omiljeni likovi iz popularne franšize. Na snimanju spota kojeg potpisuje Sophia Ray (Ella Eyre, Little Mix, Amber Mark) Mabel se s animiranim prijateljima imala priliku „družiti“ u kultnom londonskom hotelu Savoy.

https://www.youtube.com/watch?v=KeUSjATypYY

Najavljena slavljenička kompilacija koja ove jeseni stiže u suradnji Capitol Recordsa, Pokémon Company Internationala i Universal Music grupe, dio je velikog cjelogodišnjeg glazbenog projekta kojem su se do sad pridružili Katy Perry, Post Malone i J Balvin. Impresivan popis sada je uveličala i Mabel s „Take It Home“, a uskoro se očekuje otkrivanje još nekih zanimljivih suradnji.

Mabel je nedavno objavila i svoj prvi samostalni singl u 2021. godini, „Let Them Know“, snažnu himnu o pronalaženju samopouzdanja čak i u teškim vremenima.

Podijeli