Lana Del Rey “Chemtrails Over The Country Club”

Lana Del Rey “Chemtrails Over The Country Club”

Podijeli

Na radost brojnih fanova diljem svijeta, Lana Del Rey objavila je magičan i iščekivani novi studijski album “Chemtrails Over The Country Club”! Riječ je o njenom sedmom po redu studijskom izdanju te je i hrvatskim fanovima dostupno za slušanje – putem digitalih streaming servisa, dok je fizičko izdanje moguće naručiti putem službene stranice:
umhr.lnk.to/LDRcotccPR


Objava novog izdanja popraćena je i predstavljanjem videospota za pjesmu “White Dress”, koja ujedno otvara ovaj album. Prateći video redateljski potpisuje Constellation Jones, a inspiriran je djelima Davida Lyncha. Pjesma je ujedno i treći po redu singl s albuma, nakon što su kao najavni singlovi objavljene naslovna “Chemtrails Over The Country Club” i “Let Me Love You Like A Woman”.

White Dress (Official Video):

Album donosi ukupno 11 pjesama, koje autorski potpisuju Lana Del Rey i Jack Antonoff. Osim originalnih novih pjesama, na albumu se nalazi i cover pjesme “For Free”, jednog od klasika Joni Mitchell, koju uz Lanu izvode i Zella Day i Weyes Blood. Osim ovih gostovanja, na albumu joj se pridružila i Nikki Lane u pjesmi “Breaking Up Slowly“.

Također, fanovi su ostali ugodno iznenađeni i najavom još jednog studijskog izdanja. Tek što je predstavila “Chemtrails Over The Country Club”, Lana Del Rey je otkrila kako uskoro stiže još jedan novi album – naslova “Rock Candy Sweet” izdanje će biti objavljeno (već!) 1. lipnja!

Ovo će za Lanu Del Rey biti treće po redu studijsko izdanje u periodu manje od dvije godine; podsjećamo, 2019. objavila je hvaljeni album “Norman Fucking Rockwell!”, zatim je uslijedio netom objavljeni “Chemtrails Over The Country Club”, a za svega par mjeseci stiže nam i “Rock Candy Sweet”.

Chemtrails Over The Country Club – popis pjesama:

1. White Dress

2. Chemtrails Over The Country Club

3. Tulsa Jesus Freak

4. Let Me Love You Like A Woman

5. Wild At Heart

6. Dark But Just A Game

7. Not All Who Wander Are Lost

8. Yosemite

9. Breaking Up Slowly (ft. Nikki Lane)

10. Dance Till We Die

11. For Free (ft. Zella Day & Weyes Blood)

Podijeli