Justin Bieber predstavio novi album “Justice”

Justin Bieber predstavio novi album “Justice”

Podijeli

Justin Bieber je na iznenađenje obožavatelja širom svijeta predstavio svoj novi studijski album. Radi se o njegovom šestom studijskom albumu “Justice” koji je predstavljen godinu dana nakon albuma “Changes”. Hrvatska publika može ga slušati na streaming servisima te u radijskom eteru:
https://umhr.lnk.to/JustinBieberJustice


O njegovom novom izdanju nagađalo se tjednima, a sada je napokon ugledalo svijetlo dana. Izdanje sadrži 16 pjesama među kojima su i već slušani singlovi “Anyone”, “Lonely” ft. Benny Bianco, “Holy” ft. Chance the Rapper te “Hold On”. Novo albumsko izdanje komentirao je i Justin: “U vremenu kada je puno toga krivo na ovom našem oštećenom planetu, svi žudimo za ozdravljenjem te pravdom za čovječanstvo. Prilikom rada na ovom albumu, cilj mi je bio stvoriti glazbu koja će pružiti utjehu; napisati pjesme s kojima će se ljudi moći poistovjetiti te povezati.”

Zanimljivo, novo izdanje sadrži bogat popis suradnika. Osim spomenutih, na albumu su se našla glazbena imena kao što su: Khalid, Burna Boy, Dominic Fike… S druge strane, iznimno je jak i popis producenata među kojima su Finneas, Skrillex, Andrew Watt i mnogi drugi. Uz album predstavljen je i videospot za pjesmu “Peaches” ft. Daniel Caesar, Giveon koja se našla na YouTube trending listi u Hrvatskoj i do danas broji preko 24 milijuna pregleda:

Novi album nasljeđuje izdanje “Changes”, objavljeno u veljači prošle godine, s kojim se Justin Bieber našao i među nominiranima za ovogodišnju dodjelu nagrade Grammy. U svojoj dosadašnjoj karijeri prodao je više od 150 milijuna albuma te je vlasnik brojnih glazbenih nagrada. Osim što je predstavio novi album, Justin je još jednom obožavateljima dao uvid u svoj život te je na svojem YouTube kanalu predstavio dokumentarac “Next Chapter” u kojem se može vidjeti proces rada na albumu “Justice”.

“Justice” – popis pjesama
1. 2 Much

2. Deserve You

3. As I Am (ft.Khalid)

4. Off My Face

5. Holy (ft.Chance the Rapper)

6. Unstable (ft.The Kid Laroi)

7. MLK Interlude

8. Die For You (ft.Dominic Fike)

9. Hold On

10. Somebody

11. Ghost

12. Peaches (ft. Daniel Caesar, Giveon)

13. Love You Different (ft. Beam)

14. Loved By You (ft. Burna Boy)

15. Anyone

16. Lonely (ft. Benny Blanco)

Podijeli