Iz Elektre Čakovec pozivaju korisnike da sami očitaju stanje brojila i dostave...

Iz Elektre Čakovec pozivaju korisnike da sami očitaju stanje brojila i dostave im ga

Podijeli

Elektra Čakovec šalje obavijest o dostavi očitanja za korisnike s područja poštanskih ureda Dekanovec, Goričan, Donji Kraljevec, Kotoriba, Sveta Marija, Donja Dubrava, Donji Vidovec, Prelog, Orehovica i Draškovec.

Zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom, a prema preporukama javnozdravstvenih tijela, HEP je organizaciju redovitog očitanja prilagodio novonastalim okolnostima. Kako bi se kod redovitog očitanja u travnju minimizirao rizik od osobnog fizičkog kontakta, čakovečka Elektra poziva korisnike iz navedenih poštanskih ureda kojima se brojilo nalazi unutar stambenog objekta ili je nedostupno, da sami očitaju stanje brojila i dostave ga.

Stanje se može dostaviti aplikacijom Moja mreža koja se nalazi na internetskoj stranici Elektre, govornim automatom na 0800 0555 ili na broju info telefona 0800 300 404.

Za dostavu stanja brojila potrebno je kod sebe imati broj, odnosno šifru obračunskog mjernog mjesta koji se nalazi na poleđini računa. Krajnji rok za dostavu očitanja je 30. travnja.

Podijeli