FOTO: Još malo i glavna pozornica ovogodišnjeg Porcijunkulovog je spremna!

FOTO: Još malo i glavna pozornica ovogodišnjeg Porcijunkulovog je spremna!

Podijeli

Pozornica u jezeru Starog grada sa popratnim sadržajima postavlja se punom parom!

Željko Bebek, Opća opasnost, Klapa Iskon i Nina Badrić zapjevati će za Vas na ovogodišnjem izdanju Porcijunkulovog u Čakovcu, a naša vrijedna ekipa pobrinuti će se za savršeni ton i ugođaj kakav se u Čakovcu već dugo nije imao prilike čuti ni vidjeti.

Detaljan program Porcijunkulovog 2021. možete pronaći na stranicama Grada Čakovca i Turističke zajednice Grada Čakovca.

Dodajmo ovome da su organiziratori objavili uvjete za ulazak na koncerte.

Posjetitelji koji žele uživati u nastupima Željka Bebeka, Opće opasnosti, Klape Iskon i Nine Badrić sa sobom moraju imati važeću EU digitalnu Covid potvrdu, potvrdu o preboljenju, negativni test ili pak potvrdu o cijepljenju, što će se na ulazu provjeravati. Također, obavezne će biti i maske ako se neće moći osigurati propisani fizički razmak.

Što pak se tiče parkiranja za vrijeme manifestacije, posjetitelji će moći parkirati kao i svih ostalih dana u tjednu, bez obzira na to što je posljednjih godina Grad Čakovec uvodio poseban režim naplate. Tako će se na parkiralištima u nadležnosti Gradskog komunalnog poduzeća Čakom, u petak te u ponedjeljak, parkiranje plaćati do 19 sati. U subotu pak se parkiranje naplaćuje do 13 sati, dok je u nedjelju parking besplatan. Cijene ostaju iste, odnosno 3 kune po satu.

Podijeli