Filip Fantoni predstavlja singl “To je OK”

Filip Fantoni predstavlja singl “To je OK”

Podijeli

Zagrebački kantautor Filip Fantoni predstavlja singl “To je OK”, kojim najavljuje drugi studijski album “Tko je Filip Fantoni?”. Veselu, plesnu i radiofoničnu pjesmu hitoidnog refrena autorski potpisuje Filip Fantoni, za modernu produkciju na svjetskoj razini je zaslužan Srđan Sekulović Skansi, mastering je napravio Dragutin Smokrović – Smokva, a aranžman Jurica Hotko, Bruna Matić, Srđan Sekulović Skansi i Filip Fantoni. 

Pjesma “To je OK” mi je iznimno draga. Sastoji se od zaraznog rifa na klavijaturama (koji je napisan na gitari, ali mu klavijature “bolje stoje”), sjetne kitice i raspjevanog refrena. Jedna brza, prava rockerska pjesma, prikladna za sunce, proljeće i ljeto. Na koncertima uvijek odlično prolazi, publika je voli, zabavna je za sviranje i doslovno je stvorena za svirku uživo. Jako mi je drago da je Skansi uspio prenijeti energiju koju pjesma ima uživo na studijsku snimku.”. – kaže Filip.

Filip Fantoni je zagrebački glazbenik, svoje glazbeno putovanje započeo je u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova. Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album “Note i boje”. Album je iznimno dobro prihvaćen kod publike i glazbenih kritičara, dok su pjesme “Ines”, “Tamo gdje spavaju tramvaji”, “Ti si samo ime” i “Škiljiš” zauzela vodeća mjesta na TOP listama raznih radio postaja. 
Drugi studijski album “Tko je Filip Fantoni?” izlazi na jesen, najavljen je uspješnim singlova “Komedija tragedija”“Mexico”,  “Voli me” i “Vrijeme” ,a u cijelosti  je snimljen u zagrebačkim studijima NLO i Smotke Sound Studio.

Podijeli