Druženje igrača i roditelja Škole nogometa Donje Međimurje u Kotoribi povodom završetka...

Druženje igrača i roditelja Škole nogometa Donje Međimurje u Kotoribi povodom završetka sezone

Podijeli

Škola nogometa koju čine NK Graničar Kotoriba, NK Vidovčan Donji Vidovec i NK Dubravčan Donja Dubrava broji više od stotinu igrača i natječe se u čak šest kategorija – pretpočetnici (U-7), početnici (U-8), dvije ekipe u kategoriji U-11 te ekipe U-13, U-15 i juniori. Ove sezone ostvareni su zapaženi rezultati, kako u prvenstvu, tako i na brojnim turnirima s kojih su se mališani vraćali s medaljama oko vrata. Ekipe vode licencirani treneri, a radu s vratarima posvetio se trener Stjepan Friščić.

Pretpočetnici pod vodstvom Darka Čmrleca osvojili su šesto mjesto u konkurenciji 11 momčadi. Početnici koje vodi Nemanja Vukotić u prvom dijelu sezone su bili prvaci svoje skupine, a u play-offu najboljih momčadi obje skupine su osvojili treće mjesto, bod iza Međimurja i četiri boda iza čakovečke Sloge.

U U-11 kategoriji zbog velikog broja djece, a kako bi svi dobili podjednaku minutažu, natječu se dvije ekipe koje su podijeljene po godištima. Starija ekipa pod vodstvom Nikole Pišpeka zauzela je sedmo mjesto, a mlađa deveto, od ukupno 12 ekipa. Mlađu ekipu vodi Dino Fundak. U-13 ekipa pod vodstvom trenera Benjamina Brljaka bila je peta od deset ekipa, a U-15 momčad Gorana Lukše bila je dvanaesta. Juniori, vodi ih Darko Čmrlec, bili su četvrti.

To su vrlo dobri rezultati, a niz sjajnih rezultata i medalja ostvaren je i na brojnim turnirima u Međimurju i šire. Tim povodom, početkom srpnja je u Sportskom parku u Kotoribi održano druženje malih nogometaša, trenera, vodstva Škole nogometa i roditelja.

Podijeli