Debitant L.L.A.M.A predstavlja nevjerojatno zarazni singl “Shake”

Debitant L.L.A.M.A predstavlja nevjerojatno zarazni singl “Shake”

Podijeli

DJ L.L.A.M.A predstavlja prvu LEGO mini-figuru za koju se može reći da je “potpisala diskografski ugovor”, dok L.L.A.M.A predstavlja njegovu ljudsku inačicu. Riječ je o DJ-u i producentu iz Los Angelesa, latino-američkih korijena, čije ime predstavlja akronim za “Love, Laughter, And Music Always”.

Njegov debitantski singl “Shake” produkcijski potpisuje BTS-ov “hitmaker” David Stewart, koji je s Grammyjem nagrađenim Ryanom Tedderom ujedno i autor teksta. “Upoznao sam Ryana na jednom partyju” otkriva L.L.A.M.A i nastavlja “Nekoliko dana kasnije našli smo se u studiju i jednostavno kliknuli, a u svega nekoliko sati zajedničkog rada nastala je pjesma “Shake”!”

Za vokalnu dionicu ovog singla zaslužni su NE-YO, dobro poznato ime globalne glazbene scene te Carmen DeLeon, mlada španjolska glazbenica venezuelanskih korijena, koja je širu javnost osvojila singlom “Juegas”.

“L.L.A.M.A je glazbeno ime koje trenutno trebamo; svojom glazbom stvara pozitivnu i zaigranu atmosferu, a to vjerujem da nam je svima potrebno s obzirom na godinu iza nas, stoga sam sretan što sam dio ove priče” otkrio je NE-YO, a Carmen DeLeon ističe: “Moj život se temelji na kreativnosti i sanjarenju, a suradnja s LEGO Group je ispunjenje toga! Nadam se da će ova pjesma i zabavni videospot inspirirati djecu da slijede svoje snove i da uvijek razmišljaju izvan standardnih okvira.”

L.L.A.M.A je ujedno i prvo glazbeno ime koje novu pjesmu predstavlja putem LEGO VIDIYO app-a; nove inovativne audio-video platforme za djecu, kroz koju se želi poticati i podržati njihova kreativnost te zainteresiranost prema glazbi. Putem app-a, djeca mogu režirati, producirati te u sigurnom okruženju dijeliti svoje vlastite videospotove, koristeći bogatu glazbenu kolekciju, uključujući i hit-singlove iz Universal Music Group kataloga.

Singl “Shake” dostupan je u radijskom eteru te putem svih digitalnih glazbenih platformi i LEGO VIDIYO app-a:
https://umhr.lnk.to/LLAMAshake

Podijeli