BADMINTON Održano PH 2023 za poletarce i juniore

BADMINTON Održano PH 2023 za poletarce i juniore

Podijeli

ODRŽANO PH 2023 ZA POLETARCE  I JUNIORE

ODLIČAN NASTUP POLETARACA, OSVOJENE 4 MEDALJE, SREBRO I 3  BRONČANE, HANA TRSTENJAK BRONČANA POJEDINAČNO I SREBRNA U PARU SA KORINOM MESARIĆ

JUNIORKE SESTRE VANJA I NELA NOVAK OSVOJILE BRONČANU MEDALJU U PARU

U subotu   11.11.2023. u dvorani II.OŠ Čakovec  u odličnoj organizaciji BK “Međimurja“ Čakovec  održano je PH 2023 za poletarce u11i juniore u19

Na PH 2023 je nastupilo 21 poletarki i poletaraca  iz 7 klubova Hrvatske,  29 juniorki i juniora iz 7 klubova Hrvatske , a među njima  uspješno ekipa poletaraca i juniora    našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca  i  trenera Tomislava Grubića.

Vrhovna sutkinja bila je Ivanka Pokorni iz Zagreba, voditelj natjecanja  bio je naš Filip Mikolaj, a suci: Filip Bel, Luka Grubić i Ivan Grubić iz Čakovca.

PH 2023 za poletarce i juniore svečano je otvorila gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini.

U konkurenciji  poletaraca u11 naslov i zlatnu medalju  osvojio je  Tomo Vučica ( ZM ).Plasman naših  igrača: Patrik Martinjak ispao u ¼, a   Jura Blažević Pavić, Vigo Sanjković i Vilim Đuran ispali u 1/8.

U konkurenciji poletarki u11 naslov i zlatnu medalju osvojila je  Tia Rakovčan (UBK Bjelovar), a naša igračica Hana Trstenjak je osvojila brončanu medalju. Plasman ostalih naših igračica:  Korina Mesarić i Lucija Jović ispale u ¼, a Ana Katarina Lesjak u 1/8.

U konkurenciji parova poletaraca u11 naslov i zlatnu medalju ostvojio  par Filip Imenjak / Toma Vučica (ZM ), a naš par Vigo Sanjković / Vilim Đuran osvojio je brončanu medalju, a drugi naš par Jura Blažević Pavić / Patrik Martinjak ispali u ¼.

U konkurenciji parova poletarki u11 naslov i zlatnu medalju osvojio  par Lara Čaloš  / Tia Rakovčan ( OS/UBK ) pobjedivši u finalu naš  par Korina Mesarić / Hana Trstenjak  sa 2:0 koje  su tako osvojile srebrnu medalju. Drugi naš  par Lucija Jović / Ana Katarina Lesjak osvojile su brončanu medalju.

U konkurenciji juniora u19 naslov i zlatnu medalju osvojio je Hrvoje Mavriček (MZ). Plasman naših: Filip Jambrošić, Matija Hrustek, Vito Panić i Noa Šipoš ispali u 1/8.

U konkurenciji juniorki u19 prvakinja je postala Jelena Buchberger  (VG).

Naša Vanja Novak ispala u ¼.

U konkurenciji parova juniora u19 prvaci su postali  par Hrvoje Mavriček / Vito Radovanović ( MZ ).Plasman naših parova: Vito Panić / Noa Šipoš i Filip Jambrošić / Matija Hrustek ispali u ¼.

U konkurenciji parova juniorki u19 prvakinje su postale  par Ana Pranić / Sara Šulc ( MZ ). Naš par sestre Vanja i Nela Novak osvojile su brončanu medalju.

 U konkurenciji mješovitih parova juniora u19 naslov prvaka osvojio je par Hrvoje Mavriček / Ana Pranić (MZ ). Naš par Noa Šipoš / Vanja Novak ispao u ¼.

Čestitke svim našim igračica i igračima na osvojenim medaljama.

Ove osvojene medalje su samo dokaz nastavka uspješnog rada u klubu te nastavak  kontinuiranog  osvajanja medalja na PH  te čestitke  trenerima i upravi kluba.Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima  na pomoći u uspješnoj organizaciji PH 2023.

  • Maximus
Podijeli