Anja Rupel i Bojan Jambrošić u duetu ‘Gdje je ljubav’

Anja Rupel i Bojan Jambrošić u duetu ‘Gdje je ljubav’

Podijeli

Krajem prošle  godine, priznata slovenska glazbenica i pjevačica Anja Rupel vratila se na koncertne pozornice, novom skladbom ‘Srce već zna’ i samostalnim koncertom u Sititeatru. U veljači ove godine, s Alešom Klinarom i Mihom Goršeom zatvorila se u studio Bunker, a tamo im se pridružio Bojan Jambrošić – i nastao je duet ‘Gdje je ljubav’.

Anja Rupel, koja je u svijet glazbe ušla još u Jugoslaviji s grupom Videosex, u svojoj je karijeri već snimila nekoliko dueta, koje su s njom otpjevali Davor Gobac i Hari Mata Hari no publici je najviše ostala u sjećanju suradnja s makedonskim glazbenikom Tošetom Proeskim, ‘Skrajni čas’,koja je odjeknula u svim krajevima bivše nam domovine.

Anja Rupel | promo

“Pjesmu ‘Gdje je ljubav’ prvo smo snimili na slovenskom, ali je njezina struktura tražila duet. Glazbu je napisao Aleš Klinar, a ja sam napisala tekst na slovenskom, kojeg je zatim Rok Lunaček iskoristio kao temelj hrvatskog teksta, te mu dodao svoju autorsku notu“, ispričala nam je Anja o nastanku pjesme. “Tražili smo pjevača dobrog, prepoznatljivog vokala, a uz pomoć izdavačke kuće Dallas stupili smo u kontakt s Bojanom. Pjesma mu se svidjela, dogovorili smo suradnju, a uskoro će dobiti i prateći video, u planu je snimanje do kraja marta“najavljuje.  

  • Maximus
Podijeli