ATLETIKA Ani Dobši četvrto mjesto, Ivan Dujić prvi put istrčao ispod dvije...

ATLETIKA Ani Dobši četvrto mjesto, Ivan Dujić prvi put istrčao ispod dvije minute

Podijeli
Foto: msmreza

Posljednje u nizu ovosezonskih dvoranskih natjecanja u atletskoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu, bilo je Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniorke i seniore, na kojem su sudjelovali najbolji atletičari i atletičarke Hrvatske.

Na ovom natjecanju Međimurci su imali petero predstavnika, od kojih je četvero trčalo utrku na 800 m, dok je peti nastup bio u bacanju kugle. U utrci na 800 m trčale su Ana Dobša, članica AK Međimurje te Tena i Lea Marodi iz AK Mursko Središće.

Njihov nastup rezultatski je bio na razini najboljih ovogodišnjih ostvarenja a u cilju su ostvareni plasmani Ane Dobša na 4. mjesto, Tene Marodi na 6. i Lee Marodi koja je istrčala svoj osobni rekord, na 7. mjesto. Dodajmo tome da su sve tri naše trkačice još uvijek mlađe juniorke, pa su plasmani na 4., 6. i 7. mjesto u seniorskoj konkurenciji, odličan doseg. Na 800 m u muškoj konkurenciji nastupio je i Ivan Dujić, član AK Međimurje, koji se rekordnom utrkom i svojim prvim rezultatom ispod dvije minute plasirao na 8. mjesto. U bacanju kugle Sven Todorović je bio jedan od ozbiljnijih kandidata za osvajanje medalje, no to se nažalost zbog ozljede nije ostvarilo.

Podijeli