Amber Mark nastavlja glazbeno putovanje novim singlom

Amber Mark nastavlja glazbeno putovanje novim singlom

Podijeli

R&B pjevačica Amber Mark početak 2022. obilježila je gostovanjem na COLORS Studios, platformi s ciljem promicanja novih talenata te je u sklopu video nastupa s minimalističkom estetikom glazbenica izvela i svoj najnoviji singl „Most Men“. Pjesmom ujedno najavljuje debitantski album „Three Dimensions Deep“ čiji se izlazak iščekuje krajem siječnja, a prednarudžbe su dostupne ovdje: https://ambermark.lnk.to/ThreeDimensionsDeep

Pjesmom „Most Men“ Amber Mark nastavlja razvijati temu romantičnih promišljanja iz prethodno objavljenih singlova kao što su „Softly“, „Foreign Things“, „Competition“ i „Worth It“. Zajedno, pjesme tvore priču – koja će biti pretočena u album na kojem će vokalne mogućnosti ove njujorške glazbenice biti predstavljene u punom sjaju.

Iako se njena glazba opisuje se kao sofisticirani pop, Amber je nedavnom prigodnom izvedbom u trajanju od četiri i pol minute predstavila i svoje korijene: hip-hop, bossa novu, R&B i soul. 

S obzirom na to da je pjevačica dobar dio života provela putujući, nije neobično niti to što njezina glazba objedinjuje zvukove različitih kultura kao što indijska, američka, njemačka, brazilska i nepalska, dok je motiv putovanja prisutan i na nadolazećem albumu „Three Dimensions Deep“ kojeg sama opisuje kao „glazbeno putovanje na kojem se zateknete nakon što se okrenete u svemiru u potrazi za odgovorima”.

Podijeli