Aktualni sat na 23. sjednici Općinskog vijeća Općine Nedelišće

Aktualni sat na 23. sjednici Općinskog vijeća Općine Nedelišće

Podijeli
Foto: Dino Varošanec

Već smo izvijestili kako je u Domu kulture u Macincu održana 23. sjednica Općinskog vijeća Općine Nedelišće s 33 točke na dnevnom redu. Načelnik Nikola Novak rekao je kako je prije same sjednice na aktualnom satu, bilo riječi o projektima koji su u planu na općinskom području, poput izgradnje obilaznice te rekonstrukcije nasipa.

Javna nabava očekuje se do kraja godine i za izgradnju Centra za starije osobe Međimurske županije. Što se tiče projekata u obrazovanju, predani su zahtjevi za idejno rješenje izgradnje nove osnovne škole u Nedelišću i dogradnje osnovne škole u Macincu. Idejna rješenja poslana su u resorno Ministarstvo te u Općini očekuju da će ih i prihvatiti. Načelnik Novak dotaknuo se i prijavljenih projekata.

Pri kraju aktualnog sata, načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak vijećnike je upoznao s radovima koji se trenutno izvode. Tako je u tijeku sadnja drveća i grmova diljem Općine te rekonstrukcija županijske ceste i izgradnja pješačke staze u Slakovcu. Radovi na dječjem vrtiću u Dunjkovcu napreduju prema planu, priprema se izgradnja pješačke staze od semafora do groblja u Nedelišću, dok u narednim tjednima počinje rekonstruckija zavoja na križanju Trnavske i Ulice Vladimira Nazora te formiranje cestovnih koridora u Zavrtju u Nedelišću.

Podijeli