LJETNI KAMP Uz sportove, zanimljivo predavanje o vodozemcima i gmazovima

LJETNI KAMP Uz sportove, zanimljivo predavanje o vodozemcima i gmazovima

Podijeli

Ljetni sportski kampovi “Svaki tjedan sport jedan” i dalje okupljaju brojne čakovečke osnovnoškolce. Posebnost ovogodišnji kampova su i kratka predavanja, kao dodatak na sportski dio. Predavanja se održavaju u okviru aktivnosti Volonteri u parku projekta Živjeti zdravo.

Ovog tjedna čakovečki osnovnoškolci tako su mogli nešto više naučiti o vodozemcima i gmazovima. Predavanje na tu temu održala je Sara Srša, magistra urbanog šumarstva iz Međimurske prirode – javne ustanove za zaštitu prirode.

Ovaj tjedan na rasporedu su kampovi iz plivanja, atletike i košarke. Kampovi iz plivanja i atletike održavaju se na Gradskim bazenima odnosno na SRC Mladost u prijepodnevnom terminu od 9 do 11 sati.

Dok  oba kampa iz košarke, organizrana su tijekom poslijepodneva od 17 do 19 sati. Kamp u 1. OŠ Čakovec provodi Ženski košarkaški klub Radost, a kamp u OŠ Ivanovec Košarkaški klub Mladost.

Sportske kampove 16. godinu za redom organiziraju Grad Čakovec i Zajednica sportskih udruga Čakovca. Ovogodišnji kampovi održavaju se u strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

  • Maximus
Podijeli