9. Rocklive festival na Šoderici kod Koprivnice

9. Rocklive festival na Šoderici kod Koprivnice

Podijeli
Tekst: Ivana Radiković

Rocklive festival, deveti put po redu, održava se kod jezera Šoderica u Koprivnici, od 25.-27.7.2019.

Rocklive festival koji se svake godine održava kod jezera Šoderica koje se naziva još i podravsko more, smješteno kod Koprivnice, ove godine je bogat program ponudio čak 19 izvođača koji će tri dana držati publiku na nogama.

U četvrtak 25.7.2019 festival će otvoriti metal-folk sastav Pero Defformero, a večer će još začiniti i Bad Copy, KUKU$, te mnogobrojni drugi.

U petak na glavnoj pozornici nastupiti će Vojko V, Fakofbolan, She Loves Pablo, Saučešće te Kurve, a na kamp pozornici DJ Haktal, DJ Press, DJ Sprhno i DJ Zlee.

Posljednji dan, festivalska subota rezervirana je za TBF, Đubrivo i M.O.R.T. na glavnoj pozornici, te Pale Origins, Gemišt, Vrulju, DJ Kraundler i DJ Patrick Bones na kamp pozornici.

Naravno, na posebnoj „Beach“ pozornici, sva tri dana festivala posjetitelji će se moći  zabavljati uz već poznati Rocklive Radio.

NAGRADNI NATJEČAJ – ŠATOR GODINE

Rocklive poziva sve ovogodišnje kampere da otpuste kreativne vijuge, daju mašti na volju i prezentiraju najluđi, najkreativniji, najšareniji, najšašaviji, naj… ŠATOR GODINE!!

Rocklive inspekcija obići će festivalski kamp u petak 26.7., sakupiti nominacije, a onda se vratiti u subotu 27.7. i izabrati ŠATOR GODINE!!

Nagrada za najbolji šator je – 20 besplatnih piva u subotu 27.7. na festivalskom šanku! Isplati se…krenite s pripremama!

Podijeli