Zajednički album, Beyonce je oprostila Jay Z-u sve prevare: Vjerujem da se...

Zajednički album, Beyonce je oprostila Jay Z-u sve prevare: Vjerujem da se možeš promijeniti

Podijeli

Beyonce i Jay Z u svibnju su na nekoliko dana ispraznili pariški muzej Louvre kako bi snimili spot za pjesmu “Apeshit”. Pjesma se nalazi na njihovom novom zajedničkom albumu “Everything Is Love”, a par ga je objavio pod imenom “The Carters”.

Prethodno ga nisu najavljivali niti promovirali, a iznenadni album dostupan je zasad samo na streaming servisu Tidal, koji je u njihovom vlasništvu.

Na albumu se nalazi osam pjesama, a u svom stilu Carterovi su nas opet uveli u svoj privatni život.

Tako je Beyonce otpjevala kako je Jay Z-u oprostila sve prevare, o kojima je prvotno pjevala na svom albumu “Lemonade”, a Jay Z na svom “4:44”.

“Napravio si mi neke stvari, radiš mi neke stvari. Ljubav je dublja od tvoje boli i vjerujem da se možeš promijeniti”, pjeva Beyonce na pjesmi “Lovehappy”.

Jay Z se osvrnuo na tračeve da ima nepriznatog sina te ponovio kako nije otac Rymira Satterhwaitea, koji tvrdi da je reper imao aferu s njegovom majkom 1992. godine, prije nego što je postao slavan.

Na albumu gostuje i njihova kći Blue Ivy (6), koja na pjesmi “Boss” pozdravlja sestru i brata, blizance Rumi i Sira.

Video za “Apeshit” režirao je Ricky Saiz, koji je s Beyonce radio spot za “Yonce”.

Par je u svibnju ispraznio Louvre te u spotu repaju ispred nekih od najvećih i najvažnijih umjetničkih djela zapadne civilizacije, kao što su Da Vincijeva “Mona Lisa”, Veroneseova “Krunidba Napoleona” te Milska Venera.

Inače, to nije prvi put da se Louvre ispraznio zbog hip hop kraljevske obitelji Carter. Prije četiri godine došli su turistički s kćeri Blue Ivy i u miru razgledali.

100posto.hr

Podijeli