Novi video spot: Lidija Bačić prvi put pokazala kako izgleda u badiću

Novi video spot: Lidija Bačić prvi put pokazala kako izgleda u badiću

Podijeli

‘NEZAMJENJIVA’ Lidija Bačić opet se potrudila svoje bujne atribute prezentirati na najbolji mogući način. Tako je za potrebe novog spota obline ‘zapakirala’ u seksi bikini
Čini se da će nadolazeći val vrućine postati još malo vreliji.  Naime, Lidija Bačić (30) objavila je spot za svoj novi singl ‘Nezamjenjiva’ napravljen s namjerom da prodrma klubove i ovo ljeto učini sto zabavnijim.

Spot u kojem je pokazala i stas i glas sniman je u Istri na bazenu s predivnim pogledom, a atraktivna pjevačica opet se potrudila svoje bujne atribute prezentirati na najbolji mogući način. Svoje raskošne obline ‘zapakirala’ je u seksi bikini, a taj će prizor, sigurni smo, mnoge natjerati da potraže dodatno rashlađenje u ove ionako vrele dane.

– Nisam nisam radila ljetnu pjesmu pa sam osjetila da je došlo vrijeme za to. Pjesma je brza, klupska i paše uz moj karakter. Nadam se da će se publici svidjeti moj samouvjereni seksi gard u ovom spotu – otkrila je Lidija koja je u spotu utjelovila nezamjenjivu djevojku u seksi bikiniju koji je, pohvalila se pjevačica, izrađen od posebnog metala.

Glazbeni spot snimio je Dario Radusin, a glazbu i tekst radili su Fayo, Natko Smoljan i Ivan Dražić.

Podijeli