Talijani tvrde: Sve je gotovo! Pjaca u Milanu za 25 milijuna €

Talijani tvrde: Sve je gotovo! Pjaca u Milanu za 25 milijuna €

Podijeli
Marko Pjaca je novi igrač Milana, a za njegove usluge ‘rossoneri’ će Dinamu platiti 20 milijuna eura plus pet milijuna eura bonusa, piše Mediaset, inače u vlasništvu obitelji Berlusconi
Izgleda da je priča dobila konačan kraj! Marko Pjaca je novi igrač Milana, a za njegove usluge ‘rossoneri’ će Dinamu platiti 20 milijuna eura plus pet milijuna eura bonusa, piše Mediaset, inače u vlasništvu obitelji Berlusconi.

Jučer smo pisali da je sportski direktor Milana Adriano Galliani viđen u jednom zagrebačkom restoranu, a danas je fotografiran s agentom Marka Pjace Markom Naletilićem. Izgleda da je put od Milana do Zagreba urodio plodom i da će se u Milano vratiti s Dinamovim draguljem.

Talijanski mediji pišu da su se Juventus i Napoli u potpunosti povukli iz ovog transfera jer im je previše dati 25 milijuna eura. No nije i Borussija Dortmund koja bi mogla pokvariti posao talijanskog giganta. Međutim, male su vjerojatnosti za to. Uvjeti transfera su dogovoreni i samo se čeka službena potvrda oba kluba. Marko Pjaca postaje ‘rossonero’.

24sata.hr

Podijeli