SEVDAH U NAŠEM KRAJU Amira Medunjanin, pjevačica nevjerojatnog glasa dolazi u Čakovec

SEVDAH U NAŠEM KRAJU Amira Medunjanin, pjevačica nevjerojatnog glasa dolazi u Čakovec

Podijeli

Sarajevska umjetnica nevjerojatnog glasa, Amira Medunjanin 21. travnja nastupa u čakovečkom Centru za kulturu, a ukoliko propustite taj koncert, već sljedeći dan će nastupiti u Ivanić – Gradu u Pučkom otvorenom učilištu.

Izvedbe Amire Medunjanin rijetko koga ostavljaju ravnodušnima. Iako primarno izvodi sevdah, a to radi tako vješto da osjetite emociju u svakoj strofi, nije joj strana ni izvedba pjesama drugih autora. Pritom mislimo na fantastičnu obradu one Štulićeve ‘Ako znaš bilo što’.

Uz nevjerojatan talent, Amira odiše tom jednom pozitivnošću i jednostavnošću, a s istim žarom nastupa na velikim svjetskim scenama ali i onim manjim.

Ovaj put će uz pratnju vrhunskih instrumentalista nastupiti na na intimnijim koncertima u Čakovcu i Ivanić- Gradu, a pritom i predstaviti novi studijski album pod nazivom ‘Damar’ u izdanju Aquarius Recordsa.

Album ‘Damar’ najavljen je pjesmama ‘Pjevat ćemo što nam srce zna’ i ‘Damar’. U prijevodu, ‘Damar’ znači :životna snaga, strast za životom,  ukratko, damar je ono što čini razliku između ‘biti živ’ i ‘živjeti’.

Ulaznice:

Čakovec, Centar za kulturu – petak 21.4.  u 20 sati
80,00 kuna / na dan koncerta 100,00 kuna (u prodaji na blagajni Centra za kulturu Čakovec, Trg Republike 3, Čakovec)

evarazdin.hr

Podijeli