PRVENSTVO HRVATSKE U ATLETICI Ana Dobša i Karlo Bogdan srebrni, Mladen Ignac...

PRVENSTVO HRVATSKE U ATLETICI Ana Dobša i Karlo Bogdan srebrni, Mladen Ignac brončani

Podijeli
Foto: eMedjimurje

Održano je dvodnevno Pojedinačno atletsko prvenstvo Hrvatske u kategoriji mlađih juniorki i juniora na stadionu SRC-a Mladosti. Natjecanju su se, zbog nedostatka termina uzrokovanih koronavirusom, priključili i najbolji dugoprugaši Hrvatske koji su nakon posljednje discipline mlađih juniora prvog dana pod reflektorima odradili Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u utrci na 10 000 m u kategoriji seniorki i seniora te juniorki i juniora.

Odlične rezultate na natjecanju postigli su i predstavnici međimurskih atletskih klubova, domaćina Atletskog kluba Međimurje te Atletskih klubova Mursko Središće i Nedelišće. Osvojene su tri medalje, što je u konkurenciji od 400 atletičara iz 42 atletska kluba veliki uspjeh. Srebrne medalje osvojili su Ana Dobša, članica Međimurja i Karlo Bogdan, član Murskog Središća.

Ana je srebro osvojila u utrci mlađih juniorki na 800 m, dok je Karlo srebrnu medalju osvojio u utrci na 100 m za mlađe juniore. Treću medalju i to brončanu oko vrata nakon utrke na 10 000 m ponosno je nosio Mladen Ignac, član Međimurja, a treće mjesto osvojio je u konkurenciji najboljih hrvatski juniora.

Podijeli