Otkazan Ultra Europe festival, poznat datum za sljedeću godinu

Otkazan Ultra Europe festival, poznat datum za sljedeću godinu

Podijeli

Loše vijesti stižu iz Splita. Zbog pandemije koronavirusa otkazano je ovogodišnje osmo izdanje Ultra Europe festivala koje se trebalo održati od 10. do 12. srpnja, potvrdio je voditelj projekta Alec El-Kazal.

“Nadali smo se kako bi stvarno mogli osigurati najbolji mogući provod ovog ljeta mnogobrojnim ultranautima, ali nažalost zbog mjera koje su donošene od strane Stožera civilne zaštite, ali i zdravlja i sigurnosti svih naših posjetitelja, danas smo službeno odgodili festival Ultra Europe na sljedeću godinu od 9. do 11. srpnja.”

Sve kupljene ulaznice za ovogodišnji festival vrijedit će i za Ultra Europe 2021. i 2021. godine.


“Osigurali smo i dodatnu pogodnost za naše fanove kako bi im iskazali podršku. Dajemo im vaučer od 20 eura koja se može iskoristiti na stadionu Park mladeži. Omogućili smo i promjenu imena za sve one koji žele ulaznice prepustiti nekom drugom.”

Osiguran je i povrat sredstava za kupljene ulaznice svim posjetiteljima koji ne mogu doći na iduća dva festivalska izdanja. Voditelj projekta Alec El-Kazal poslao je važnu poruku svim fanovima.


“Mi ćemo nastaviti pratiti razvoj zdravstvene krize i ohrabrujemo i šaljemo poruku svim našim pratiteljima da vode brigu o higijeni, da prakticiraju fizičko distanciranje i da budu dobri jedni prema drugima. Svi skupa radujemo se ponovnom susretu sljedeće godine u prelijepom Splitu i vidimo se na festivalu Ultra Europe 2021. godine.”

Za kraj je potvrdio da će većina DJ-a koji su već sada najavljeni nastupiti i u 2021. izdanju Ultra Europe festivala.

Podijeli