Objavljen novi album Maje Šuput “SHOWGIRL”

Objavljen novi album Maje Šuput “SHOWGIRL”

Podijeli

Objavljen je novi studijski album Maje Šuput “Showgirl”! Protekle četiri godine od njezinog posljednjeg albuma “Nevaljala”, Maja Šuput je neumorno snimala pjesme, video spotove, održavala koncerte, a svaki njen korak mediji su pomno bilježili.

Otkako je 2013. godine potpisala ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records, Maja Šuput je snimila nekoliko hitova – “Nek’ ti bude krivo”, “Djevojačko veče”, “Neprilika”, “Amnezija”, “Hej, Balkano”, “Diko moja” i “Lopove” u suradnji s Dragim iz grupe Connect.

Brzi ritmovi i stihovi koji često opisuju Majin užurbani život, želju za provodom, prijateljstvom i ljubavi doveli su Maju na vrh ljestvice najpopularnijih zabavljača na estradi. I dok je svoj zabavljački i plesački talent već odavno dokazala, priliku da pokaže i svoje glasovne sposobnosti u interpretacijama pjesama drugih pjevača, dobila je u TV showu “Tvoje lice zvuči poznato”. 

Godina na izmaku bila je itekako uspješna za Maju, a album “Showgirl” došao je kao kruna mukotrpnog rada. Ovo je njezin šesti studijski album na kojem se nalazi 10 hitova, a zanimljivo je da gotovo svaki hit prati i atraktivni video spot u režiji Majinog stalnog suradnika, Darka Drinovca.

Osim navedenih pjesama na albumu se nalazi i duet “Dvije lude” s Matom Bulićem te pjesma “Diko moja” koju je Maja otpjevala na ovogodišnjem festivalu u Požegi.

Aktualni singl „Lopove“ pogledajte na YouTubeu:

Podijeli