U Murskom Središću počinje manifestacija Ljeto uz Muru

U Murskom Središću počinje manifestacija Ljeto uz Muru

Podijeli

U Murskom Središću danas počinje manifestacija Ljeto uz Muru 2017. Gradonačelnik Dražen Srpak najavio je kako će ovogodišnje Ljeto uz Muru biti kvalitetnije, raznovrsnije i bolje od svih dosadašnjih, te je pozvao ljude da dođu na sve ili barem neka od događanja koja će biti uglavnom uz Šetnicu na Muri, Napolitankama i ŠRC Zalešće

Tako će se danas održavati ljetne radionice za djecu te je otvoren i trodnevni Sajam domaćih proizvoda, a dan završava koncertom Tamburaškog sastava Begini. Sutra u 9 sati je Sveta misa povodom Dana domovinske zahvalnosti, zatim je na rasporedu Likovna kolonija udruge Izvor, potom slijedi Mimohod međimurskih konjara, u 17 sati započinje Murska alka i kuhanje te degustacija Craft piva, dok će na kraju dana nastupiti Pick Siebner i Cat Paws grupe. Zadnjeg dana, u nedjelju od 6,30 sati na Napolitankama započinje ribičko natjecanje, a nešto kasnije na Zalešću kuhanje Gradskog kotlića koji će biti podjeljen od 12 sati. U 18 sati započinje program za djecu, a program završava nastupom Klape Kampanel od 21 sat.
Za posjetitelje svaki događaj je besplatan, kao i štandovi za Sajam domaćih proizvoda. Grad i Turistička zajednica u program ulažu oko 100 tisuća kuna.

Podijeli