Mile Kekin zavrtio „Atlas“

Mile Kekin zavrtio „Atlas“

Podijeli

I ako Miletov „Reno 4“ još nije odvozio cijeli put po radio postajama, došao nam je novi singl i spot „Atlas“!

„Atlas je putna pjesma, kao što postoje putne rakijice nakon kojih nema nazad. To je pjesma gastarbajtera, pečalbara i onih kojima je samo pun kufer svega pa sjedaju u prvi bus, vlak i avion iako znaju ‘da ih nigdje ne čeka zemlja meda i mlijeka’.“, kaže Mile.

Za pjesmu je snimljen i video spot, a režirao ga je jedan od najboljih domaćih redatelja – Radislav Jovanov Gonzo te je uz pomoć snimatelja Josipa Ivančića ovoj putopisnoj pjesmi dao art pečat.

Mile je „Atlas“, kaže, napisao u par minuta – snimio ga je Bojan Pahljina u RSL-u, producirao ga je Denis Mujadžić – Denyken, a masterirao Brad Blackwood.

„Posebno moramo zahvaliti hrvatskim željeznicama na jeftinijim kartama i što su nam posudili kapu i onu palicu kojom se maše vlakovima. Hvala i Huljama, prijateljskom bendu, što su nam glumili u spotu i još nam pivu platili. Također, hvala šminkerici Kasandri što smo ispali ljepši nego što smo mogli zamisliti.“ – rekao je Mile Kekin

„Atlas“ je druga autorska pjesma koju Mile Kekin planira objaviti na drugom solo albumu čiji je izlazak planiran krajem godine.

Inače, punih godinu dana Reno 4 Mile Kekina, vozio je kroz hrvatski radijski eter i doslovno poharao sve top liste. Pjesma je ove godine bila nominirana za Porin u najatraktivnijoj kategoriji – onoj za pjesmu godine.

Članovi Miletovog benda su:

Danko Krznarić – gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali

Marko Bregant – gitare i prateći vokali

Andrija Lazo – harmonika i prateći vokali

Neven Jurić – Bas gitara i  prateći vokali

Matko Gaće – bubnjevi bez pratećih vokala

 

„Zato ajmo bilo kud

Sjever, zapad, istok, jug

Zavrti atlas, bit’ će tu mjesta za nas“

 

„Atlas“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/62390972

 

Milu Kekina pratite na njegovom facebooku i novom Youtube kanalu te prvi saznajte sve novosti.

Podijeli