“Malo Ljubavi” od Marija Huljeva – poslušajte najpozitivniju pjesmu s nadolazećeg samostalnog...

“Malo Ljubavi” od Marija Huljeva – poslušajte najpozitivniju pjesmu s nadolazećeg samostalnog albuma

Podijeli

“Tražiti i davati ljubav najbolji je osjećaj koji bih svakome poželio, a pjesma neopterećeno, uz plesni ritam govori upravo o tome. Bez obzira na probleme svakodnevnice koji su nam svima više-manje zajednički, širimo ljubav, a ne mržnju, i svima će biti bolje”. – rekao je Mario Huljev prilikom predstavljanja svoje nove pjesme kojom najavljuje i novi, treći po redu samostalni album.

“Malo Ljubavi”, napisali su Silvio Pasarić i Mario Huljev, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Mark Silver. Pjesma je veselog plesnog ritma i jednostavne, bezvremenske ljubavne poruke.

Mario Huljev 2018. godine nastupio je na Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Vozi Me Nježno” , te na večerima šibenske šansone s pjesmom “Jednostavna Bol”.

S nadolazećeg albuma, već su objavljene pjesme “Negdje daleko”, “Bezobrazno lijepa”, “Sumnja”  i “Istovremeno sanjaš”, a također i pjesme u suradnji s drugim izvođačima kao što su Connect – “Otrov”, Daria Hodnik – Marinković – “Bitanga i princeza”, Dino Dvornik – “Buka”, Dante – “Vladar svemira”.

Podijeli