Maja Vračarić Kuljiš predsjeda žirijem za Miss Međimurja

Maja Vračarić Kuljiš predsjeda žirijem za Miss Međimurja

Podijeli

Maja Vračarić-Kuljiš nekada je  bila je misica, pa voditeljica ‘Kola sreće’ uz legendarnog Olivera Mlakara, a danas je uz Ivu Loparić (na fotografiji) jedna od direktorica izbora Miss Hrvatske. U petak 27.svibanja predsjedati će žirijem izbora Miss Međimurja, a odabranu djevojku već 1.lipnja voditi u hotel “Medenu” u Trogir na šestodnevne pripreme sa ostalim hrvatskim finalisticama.

Maja ovom izboru vraća stari sjaj nakon niza posnih godina i mijenjanja vlasnika licencije. I prošle godine bila je na izboru u Čakovcu, a “dobro oko” i plasman naše predstavnice u finalu, jasno pokazali da suradnja s vlasnikom licence u Međimurju daje rezultat.

Među deset odabranih djevojaka iz Međimurja, koje pred žiiri dovodi dugogodišnji organizator ovog natjecanja Rajko Dobošić, dan prije izbora, nema izrazite favoritkinje. U jakoj konkurenciji, odučiti će trenutna inspiracija djevojaka, uvjerljivost i ono nešto posebno što će u tom trenutku biti presudno za žiri.

Kako su završeni svi ovogodišnji županijski izbori, ovaj posljednji u Međimurju, sasvim sigurno u samo finale izbora Miss Hrvatske lansirati će dostojnu predstavnicu naše županije.

medjimurjepress.net

Podijeli