Konačno službena potvrda: Schumijevo stanje je jako teško!

Konačno službena potvrda: Schumijevo stanje je jako teško!

Podijeli

Glasnogovornica obitelji Schumacher Sabine Kehm traži javnost za razumijevanje, jer je situacija sa zdravstvenim stanjem Michaela vrlo teška zbog čega ne smije otkriti nikakve detalje…

Podsjetimo, sedmerostruki F1 prvak prije dvije i pol godine stradao je na skijanju u francuskom Meribelu i pritom pretrpio tešku ozljedu glave. Nakon nekoliko mjeseci u induciranoj komi, Schumi je nekako preživio i prebačen je na svoje imanje u Švicarskoj, gdje se brojni liječnički tim brine za njega.

Službenih informacija o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera nema već jako dugo, a nagađa se da i dalje ne može govoriti i kretati se te ima ograničenu svjesnost okoline.

Obitelj ne želi otkriti ništa, no ovih se dana po prvi put nakon četiri mjeseca oglasila glasnovoronica čija je izjava potvrdila crne slutnje.

‘Naravno, Michael neće iščeznuti, ali u ovom trenutku njegova privatna situacija je toliko teška da se nažalost ne može otkriti ništa. To morate razumijeti,’ kaže Sabine Kehm i dodaje:

‘Svi znamo da ne smijemo davati komentare. Jednostavno moramo prihvatiti da obitelj želi nastaviti štititi njegovu privatnost.’

tportal.hr

Podijeli